Yeni laptop aldım. Formatı attıktan sonra anladım ki Wi-Fi driverı da yüklemem gerekiyormuş. Windows tüm Update'leri yapmasına rağmen hala Wi-Fi simgesi gelmedi. Bu Wi-Fi driverini nasıl yükleyebilirim?
Ekran kartı driverını daha yüklemedim hocam eğer onun için dediyseniz. Fotoğrafı yükledim.Eki Görüntüle 2314815
Çalıştır'ı açıp dxdiag yazarak açılan bölümün resmini atar mısınız?
Ekran kartı driverını daha yüklemedim hocam eğer onun için dediyseniz. Fotoğrafı yükledim.Çalıştır'ı açıp dxdiag yazarak açılan bölümün resmini atar mısınız?
Ekran kartı driverını daha yüklemedim hocam eğer onun için dediyseniz. Fotoğrafı yükledim.Eki Görüntüle 2314815
Teşekkür ederim hocam. Ama işletim sistemim Windows 10. Bunu yapmamda sakınca olur mu ?
Yok, olmaz. W11 sürücüleri 10'a kuruluyor diye biliyorum.Teşekkür ederim hocam. Ama işletim sistemim Windows 10. Bunu yapmamda sakınca olur mu ?
Yok, olmaz. W11 sürücüleri 10'a kuruluyor diye biliyorum.
Ekran kartı sitesinden.Oldu hocam teşekkür ederim. Son olarak ekran kartı driverını yüklerken laptop sitesinden girip mi yapmam lazım yoksa ekran kartının sitesinden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.