Wi-Fi hacker bulaşmış olabilir mi?

Hacker sıvıysa bulaşmış olabilir. Ayrıca indirdiğin anti hack tool her neyse, asıl virüsü ondan bulaştırırsın.

Google Play'den indirdim çok iyi.
APK indirmeye çalısıyordunuz ve bu site karşınıza çıktı büyük bir ihtimal. İnen dosya yoksa sıkıntı olmayacaktır. Bir ara bataryanıza virus bulastı yazan vardı.

Evet nasıl bildin APK indirmeye çalışıyordum.
Olabilir. Fakat bu düzeyde bir yazılımcı sizinle asla uğraşmaz. Çünkü kazanmaz. Ayrıca gördüğün şey reklam.

Olabilir solucan mı yoksa.

@Göktuğ321 uygulamanın tam ismini versen de sana uygulamanın güvenli olup olmadığını söylesek? İkiniz de güvenlidir, yok güvenli olmayabilir tartışması yapıyorsunuz. Gereksiz, uygulamanın adını ver bitsin bu olay.

İsmini daha önce duymadım, güvenilir olup olmadığı konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bilindik alternatiflere (bakınız: Kaspersky, ESET, Doctor Web) yönel derim.

İsmini daha önce duymadım, güvenilir olup olmadığı konusunda bir şey diyemeyeceğim ama bilindik alternatiflere (bakınız: Kaspersky, ESET, Doctor Web) yönel derim.

Bilgisayarımda emiletörden yükledim anti virüsler bir şey demedi hem Kaspersky kullanıyorum bir sorun yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı