steveholmes
Kilopat
Kablonet 100 Mbps'lik paketi kullanıyorum. Evdeki 2 telefonda da Wi-Fi üzerinden yaklaşık olarak 90-95 Mbps civarında hız alıyorum ancak kullandığım laptopta sürekli 50 Mbps hız görüyorum. Modemin yanından da bağlansam, 2 oda öteden de bağlansam bu hız değişmiyor.
Cihazın içindeki Wi-Fi kartı: Intel(r) Dual band Wireless-ac 7265.
İnternetten okuduğum kadarıyla normalde bu hızı alabilmem gerekiyor ancak ne yaptıysam olmadı.(Format attım, sürücüyü sildim güncelledim, modemdeki ayarları değiştirdim) Gerçi modem kaynaklı bir sorun olsa telefonlara da bu yansırdı herhalde. Acaba Windows 10 üzerinden bir ayar yapmak mı gerekiyor? Konu ile alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.
Cihazın içindeki Wi-Fi kartı: Intel(r) Dual band Wireless-ac 7265.
İnternetten okuduğum kadarıyla normalde bu hızı alabilmem gerekiyor ancak ne yaptıysam olmadı.(Format attım, sürücüyü sildim güncelledim, modemdeki ayarları değiştirdim) Gerçi modem kaynaklı bir sorun olsa telefonlara da bu yansırdı herhalde. Acaba Windows 10 üzerinden bir ayar yapmak mı gerekiyor? Konu ile alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: