Çözüldü Wi-Fi hızı normalden çok düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

teknosever3

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Zyxzel VMG3312-B10b modemini kullanıyorum. Hat değerlerim aşağıda. Gün içinde Türk Telekom'un verdiği 50 downloadı aldığımda oluyor. Düşük fireyle 40-45 de oluyor. Bu seviyelerde olsa sorun değil. Lakin 2+1 evde 15 25 alıyorum günün yarısında da. Bu sorun aynı şekilde Türk Telekom 35 download gönderirken de böyleydi. Sizce sorun Türk Telekom kaynaklı bir sorun mu yoksa modem 2,4 GHz kullandığı için mi? 5 GHz modem alsam bu sorun ortadan kalkar mı? O zaman önerebileceğiniz modem ne olur? Türk Telekom kaynaklıysa ne yapmak gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Zyxzel VMG3312-B10b modemini kullanıyorum. Hat değerlerim aşağıda. Gün içinde Türk Telekom'un verdiği 50 downloadı aldığımda oluyor. Düşük fireyle 40-45 de oluyor. Bu seviyelerde olsa sorun değil. Lakin 2+1 evde 15 25 alıyorum günün yarısında da. Bu sorun aynı şekilde Türk Telekom 35 download gönderirken de böyleydi. Sizce sorun Türk Telekom kaynaklı bir sorun mu yoksa modem 2,4 GHz kullandığı için mi? 5 GHz modem alsam bu sorun ortadan kalkar mı? O zaman önerebileceğiniz modem ne olur? Türk Telekom kaynaklıysa ne yapmak gerekir?

Wifi DSL İstatistiği (yukarıda söylemiş olduğum ekran resmi)

Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam, genel bir sorun sanırsam.

Bu modemin çekim gücü böyle bende yıllarca kullandım bu modemi başka modem almalısınız.
5GHz alırsanız yakın mesafelerde kablolu hıza yakın sonuçlar alırsınız. Alacağınız modem 5GHz uyumlu olsun. Sorun modem kaynaklı.
Keenetic carrier DSL önerebilirim.
Biraz daha bütçe yükseltirseniz extra DSL ya da hopper DSL olan modelleride var ama modem olmasına dikkat edin bunların router olanları da olabiliyor.

Son düzenleme:
Sağolun hocam, teşekkürler.

Bu modemin çekim gücü böyle bende yıllarca kullandım bu modemi başka modem almalısınız.
5GHz alırsanız yakın mesafelerde kablolu hıza yakın sonuçlar alırsınız. Alacağınız modem 5GHz uyumlu olsun. Sorun modem kaynaklı.
Keenetic carrier DSL önerebilirim.
Biraz daha bütçe yükseltirseniz extra DSL ya da hopper DSL olan modelleride var ama modem olmasına dikkat edin bunların router olanları da olabiliyor.
TP-Link VX231 Wi-Fi 6 AX1800 Premium VDSL Modem ile önerdiğiniz modem arasındaki fark ne olur? Bu modem wifi 6 destekliyormuş. Kalite farkı olur mu? Keenetic in modem arayüzü daha güzel geldi tabi.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam, teşekkürler.

TP-Link VX231 Wi-Fi 6 AX1800 premium VDSL modem ile önerdiğiniz modem arasındaki fark ne olur? Bu modem Wi-Fi 6 destekliyormuş. Kalite farkı olur mu? Keenetic'in modem arayüzü daha güzel geldi tabii.

Wi-Fi 6 uyumlu cihazlarında olması gerekiyor onun için. Uyumlu ise kalite farkı kablosuzda olur.
Ama ben Keenetic öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı