Çözüldü Wi-Fi hızlı ama Ethernet yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oğuzhan963sa

Hectopat
Daha fazla  
İnternetimde telefonda wifi ile hız testi yaptığımda 14 15 Mpbs geliyor değerler ama PC'de ethernet kabloda 6 Mbps geçmiyor. Ee doğal olarak 600 kbps indirme sağlıyor hem indirip hemde arkadan iş yapamıyorum. Aradım ISS'yi bana her şey normal modem mus. Ara dedi bende aradım adam PC'ye bağlandı herşeye baktı o da ISS'de arıza kaydı yaptır gidip sunucularda yapsınlar dedi bende aradım ISS'yi anlattım o da her şey normal olduğu için arıza kaydı oluşturamam diyor. Ne yapıcam bilmiyorum telefonda hiçbir sıkıntı yok fakat PC'de olmuyor. Farklı ethernet kablosuyla denedim gene aynı sadece 1 ay içerisinde sürekli 6 Mpbs önceden indirmede paketim 16 Mbps olmasına rağmen 1.900 Kpbs'lerde indiriyordu. Ne yapmam lazım iki taraf da birbirine atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC ve Telofon Hız Testi

PC.jpg

TELEFFON.jpg

Ethernet donanım bilgileri

CAT5 UTF 24AWG-2PRS TIA/EIA
NOT:CAT5.E ile denedim.

MODEM
ZyXEL P-1302-T10D v3

NOT: Dediğim gibi hep iki tarafta aranmış fakat olumlu görülmüş sonuç 600kbps :(
NOT:Alt tarafta ki indirme programı pasif durumda dowload yok.
NOT:Telefondaki speed test uygulaması btk'nın farklı olan ooklanınkiden de değişen bişe yok.

Attığınız linkteki blogda galiba bunu öğrenmek istediniz.

PCI\VEN_1106&DEV_3065&SUBSYS_80ED1043&REV_7C

Pc eski olduğundan galiba ethernet kartımda eski Network kartımın ismi

VIA Rhine II Uyumlu Fast Ethernet Bağdaştırıcısı

Dediğinizi yapmadan önce Blog'da bir yazı gördüm uyguladım ve olumlu sonuç aldım düzeldi..

Belki birinin işine yarar diye yazıyım.

Çalıştır'a services.msc yazarak windows hizmetlerden Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini durdurup sonra özelliklerden devre dışı bıraktıktan sonra Pc'yi yeniden başlattım ve dowload düzeldi.

daaaa.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı