Wi-Fi için hat güçlendirici alınır mı?

Er73748

Megapat
Makaleler
10
Merhaba arkadaşlar. Önceden bilgisayarımdan internete USB bağlantılı inca adaptör kullanıyordum. Şimdi bunu değiştirmek istiyorum. Yerine şu adaptörü almak istiyorum.
Sorularım şu şekilde;
1- kurulumunu nasıl yapabilirim?
2- kendim elle sürücü kurmama gerek var mı?
3- bağlarken Ethernet kablosu kullanacağım, bu yüzden bilgisayarımda Ethernet olarak mı görür?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Önceden bilgisayarımdan internete USB bağlantılı inca adaptör kullanıyordum. Şimdi bunu değiştirmek istiyorum. Yerine şu adaptörü almak istiyorum.
Sorularım şu şekilde;
1- kurulumunu nasıl yapabilirim?
2- kendim elle sürücü kurmama gerek var mı?
3- bağlarken Ethernet kablosu kullanacağım, bu yüzden bilgisayarımda Ethernet olarak mı görür?
Şimdiden teşekkürler.

Enthernet kablosu ile bağlıyacaksanız alıcağınız adaptör bir işe yaramayacaktır.

Bilgisayarın ile modem arasındaki arayı kapatmak için bunu alacağına iyi, uzun bir ethernet kablosu al. Bu ürünü kullanarak boşuna sistemine fazladan ping sokacaksın ve muhtemelen indirme hızın da yükleme hızın da düşecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı