Kablolu hız testi yapıp deneyin.
Kabloluydu hız testi.
Kablolu hız testi yapıp deneyin.
Kabloluydu hız testi.
Denedim aynı çıkıyor.Turkcell Eskişehir sunucusunu seçip hız testi yapmayı deneyin.
Denedim aynı çıkıyor.Eki Görüntüle 2382319
Kablolu şekilde Speedtest sitesinden hız testi yaptığında sonuç normal çıkıyorsa sorun yoktur.
Ama arkadaş da yapıyor onun 900 benim 300 çıkıyor.
Bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Speedtest sitesinden hız testi yaptığınız sonuçlar normal çıkmış çünkü.
Hocam arkadaş sizi anlamamakta çok ısrar etmiş. Ben anlıyorum çünkü ben de benzer sorun yaşıyorum. İnternet hızım 1000 Mbps, laptopumdan kablolu olarak hatta mobil cihazlarımdan kablolu olarak 150 Mbps civarlarında hız alabiliyorum (altyapımız 1000 Mbps vermeye elverişli olmadığı için 150 aldığımı tahmin etmekteyim). Fakat gelin görün ki bilgisayarda 10 Mbps hız sabit. Sorunu çözebildiniz mi?Normal değilki, arkadaşımın laptopu 900 Mbps alırken benimki 300 alıyor, o benden 3 kat hızlı indiriyor, kablolu ya da kablosuz.
Hocam arkadaş sizi anlamamakta çok ısrar etmiş. Ben anlıyorum çünkü ben de benzer sorun yaşıyorum. İnternet hızım 1000 Mbps, laptopumdan kablolu olarak hatta mobil cihazlarımdan kablolu olarak 150 Mbps civarlarında hız alabiliyorum (altyapımız 1000 Mbps vermeye elverişli olmadığı için 150 aldığımı tahmin etmekteyim). Fakat gelin görün ki bilgisayarda 10 Mbps hız sabit. Sorunu çözebildiniz mi?
Maalesef çözemedim, hala 300 Mbps alıyorum, ben bilgisayarımın eski olmasından dolayı böyle olduğunu düşünüyorum, kullandığım Ethernet kablosu CAT6 Ugreen marka, ki başka laptop Wi-Fi ile kablosuz şekilde 900 civarında Mbps alabiliyorken benimki ne kablolu ne de kablosuz alamıyor o kadar, telefonumda da hız 300.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.