Wi-Fi kartı birden devre dışı kalıyor

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8
Ekran kartı
Geforce 940MX
İşlemci
İ5-7200U
Merhaba. Dün 2 kez mavi ekran hatası almıştım. Hataları almadan önce ilk önce Wi-Fi bağlantım kesiliyor ve Wi-Fi adları vs. hiçbir şey görünmüyordu. Aynı aşağıdaki görselde olduğu gibi.

1657621901874.png

1657622201298.png

Bu durum az önce de yaşandı fakat herhangi bir mavi ekran hatası almadım. Wi-Fi gittikten sonra Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcılarını kontrol ettiğimde Wi-Fi kartımın görünmediğini fark ettim. Bu sorun bilgisayarı yeniden başlatınca çözülüyor fakat bir süreliğine. Dün aldığım mavi ekran hatalarının 1.sinin hata kodunu hatırlamasam da 2. hatanın kodu "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" idi. Normal kullanımda bir sorun yokken daha çok oyunlara girdiğimde bu sorunlar oluşmaya başlıyor. Aşağıya minidump dosyasını bırakıyorum.

Minidump Dosyası

Adaptöre sağ tıklayın>Güç yönetimi>Güç kazanmak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçiliyse tiki kaldırın.

Aldığınız hata WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Donanımsal gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Adaptöre sağ tıklayın>Güç yönetimi>Güç kazanmak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçiliyse tiki kaldırın.

Aldığınız hata WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Donanımsal gibi görünüyor.

Dediğini yaptım ve bu mesajı yazmadan hemen önce tekrardan WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR kodlu hatayı aldım. Hatalar LoL oynamaya başladığımda gerçekleşiyor. Normal kullanımda herhangi bir sorun yok. Az önce aldığım hatadan sonraki oluşan Minidump Dosyası

Ekleme : Hatalar sürekli wifi kartı devre dışı kaldıktan sonra oluşuyor.

Dediğini yaptım ve bu mesajı yazmadan hemen önce tekrardan WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR kodlu hatayı aldım. Hatalar LoL oynamaya başladığımda gerçekleşiyor. Normal kullanımda herhangi bir sorun yok. Az önce aldığım hatadan sonraki oluşan Minidump Dosyası

Ekleme : Hatalar sürekli wifi kartı devre dışı kaldıktan sonra oluşuyor.
Dediğim hatayı almışsın tekrardan. @Recep Baltaş Bakabilirmisiniz?

Ek olarak format atmadan böyle bir sorun yoktu. Format attıktan sonra olmaya başladı. Ayrıca şu an Wi-Fi kapalı Ethernet ile oynuyorum. Herhangi bir sorun yok. Sorun Wi-Fi kartlı olabilir mi acaba?
@Recep Baltaş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı