Wi-Fi Kill nasıl engellenir?

birisirib

Centipat
Akrabalar bugün bize geldi ve birkaç gün kalacaklar. Akrabalarda hep bir fırlama olur ya bize denk geldi işte. Açmış Wi-Fi Kill'i oyun oynuyor. İnternet'e giremiyorum. Ne yapmalıyım? Ayrıca şu program işe yarar mı sizce? Şu an yatıyor uyanıp bizi engellenmesini bekliyoruz. (Oldu mu olmadı mı diye. )

Screenshot_20190812-152453_Google Play Store.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çocuğun telefonunun mac adresini alıp blackliste ekleyin. Mac bloker programları var yada modeminizin sitesine girin örneğin 192.168.1.1 veya 192.168.1.0. internette daha çok böyle isimler var yukardakiler olmadıysa internetten araştırınız. Siteye giriş yapınca
Kullanıcı : admin
Şifre : admin
Yazın siteye girin mac blacklistte o cihazın mac adresini girin ve mac korumayı açın bidaha hayatta bağlanamaz siz açmadığınız sürece.
Yada misafir ağı açabilirsiniz. Sizin ayrı onların ayrı kullanabileceği bir wifi. internetten bakınız lütfen.

Hocam çocuğun telefonunun mac adresini alıp blackliste ekleyin. Mac bloker programları var yada modeminizin sitesine girin örneğin 192.168.1.1 veya 192.168.1.0. internette daha çok böyle isimler var yukardakiler olmadıysa internetten araştırınız. Siteye giriş yapınca
Kullanıcı : admin
Şifre : admin
Yazın siteye girin mac blacklistte o cihazın mac adresini girin ve mac korumayı açın bidaha hayatta bağlanamaz siz açmadığınız sürece.
Yada misafir ağı açabilirsiniz. Sizin ayrı onların ayrı kullanabileceği bir wifi. internetten bakınız lütfen.
Bunu yaparsanız büyük ihtimalle bir daha giremeyecek olsa bile, ailesine ağlayıp zırlayıp yine internete girecektir.

Ben öyle olsun istemiyorum.
Çocuk engelliyor, ailesi evde de yapıyor diyor. Amacım şu çocuk istediği kadar engellesin ailesini engellediğini sansın aslında hiçbir şey olmasın.

Modeminizde misafir ağı oluşturma imkanı varsa bu ağı oluşturup misafirinize bunun ağ adı ve şifresini verin. Yaman hirsiz ev sahibini bastirirmis misali olmuş sizinki, söyleyin anasına babasına müdahale etsinler.
Modem arayüzüne girilen şifreyi de varsayılan dan başka birşey yapın.

Ben öyle olsun istemiyorum.
Çocuk engelliyor, ailesi evde de yapıyor diyor. Amacım şu çocuk istediği kadar engellesin ailesini engellediğini sansın aslında hiçbir şey olmasın.
Hocam direk macten engelleyin. internetimiz kotalı de mesela her zaman işe yarar. internet bitmiştir oyüzden kullanamıyorsun herhalde fln diyin ozaman birşey diyemez. Derse annem nasıl kullanıyor fln sende de ona wi-fi kotalı olduğu için otomatik olarak çok kullananları internetten atıyor de sesini çıkaramaz. Veya misafir ağı her zaman iyidir hem kullanır hemde istediğini yapar o ağdakilere. Sizde canınız sıkılırsa misafir ağına verilen interneti kısarsınız çocuk zar zor internette takılır. Çocuk sinirlenir bu internet çok yavaş diye sitem eder sizde keyif alırsınız.

Modeminizde misafir ağı oluşturma imkanı varsa bu ağı oluşturup misafirinize bunun ağ adı ve şifresini verin. Yaman hirsiz ev sahibini bastirirmis misali olmuş sizinki, söyleyin anasına babasına müdahale etsinler.
Modem arayüzüne girilen şifreyi de varsayılan dan başka birşey yapın.
Ben daha basit bir şey arıyorum. Az çok teknolojiden anladığım için bana sordular ben de resimdeki uygulamayı indirin dedim acaba olur mu?
Hocam direk macten engelleyin. internetimiz kotalı de mesela her zaman işe yarar. internet bitmiştir oyüzden kullanamıyorsun herhalde fln diyin ozaman birşey diyemez. Derse annem nasıl kullanıyor fln sende de ona wi-fi kotalı olduğu için otomatik olarak çok kullananları internetten atıyor de sesini çıkaramaz. Veya misafir ağı her zaman iyidir hem kullanır hemde istediğini yapar o ağdakilere. Sizde canınız sıkılırsa misafir ağına verilen interneti kısarsınız çocuk zar zor internette takılır. Çocuk sinirlenir bu internet çok yavaş diye sitem eder sizde keyif alırsınız.
Hocam basit istiyorum uygulama gibi resimdeki nasıl en üstteki?

Siz kendinize çözüm aramiyorsunuz o zaman, bu ailenin size sorması sebebi ile onlara tavsiye vereceksiniz doğru mu anliyorum?
Durum buysa kusura bakmayın da, siz ebevenysiniz çocuk olan o, buradan yola çıkarak sizin sözünüzü dinlemekle yükümlü olan da o, siz ona ayak uydurursaniz bugün wifi için çözüm arar yarın başka bir şey icin ararsiniz demek en basit tavsiye olacaktır. 80 li biri olarak, ailelerin çocuklarına laf dinletemiyor olmalarını hiç bir zaman anlamayacagim.
Neyse işin felsefi boyutu bir yana, cocuk ailesinden daha çok PC ile ugrasacagi hatta bu konuda onlardan daha donanımlı olacağı için herşeye illaki çözüm bulacaktır.

Ben daha basit bir şey arıyorum. Az çok teknolojiden anladığım için bana sordular ben de resimdeki uygulamayı indirin dedim acaba olur mu?

Hocam basit istiyorum uygulama gibi resimdeki nasıl en üstteki?
O programların çoğu bir işe yaramaz. Çocuğa anlatın bunun yanlış olduğunu, devam ederse üstte arkadaşımızın anlattığı gibi modem arayüzüne girin ve bağlantı hızına sınır koyun. Bir süre sonra sinirden çıldıracaktır ve size nedenini soracaktır. Siz de ''internetin kotası var, çok girince yavaşlıyor'' gibi bir yalan uydurun. Bir süre sonra bıkacak ve başka şeylerle ilgilenmeye başlayacaktır. O sırada telefonu kapıp uygulamayı kapatın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı