Çözüldü Wi-Fi kopması neden olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ToxiCluster

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, laptopumla ilgili bir sorunum var ve hiçbir yerde herhangi bir çözüme ulaşamadım sorun ise tam olarak şu Wi-Fi ile webde gezinirken herhangi bir kopma ya da hız düşüklüğü yaşamıyorum fakat indirme yapmaya çalıştığımda Full çeken Wi-Fi rastgele bir şekilde bir tık azalıyor sonrasındaysa internet yok yazısı çıkıp bağlantıda kopma yaşıyorum indirme yapmayıp oyun oynarken de aynı problemi yaşıyorum. Sabit ve düşük gecikme alırken birden aynı şeyler olup oyundan atıyor. En son sürüm Wi-Fi kartı driverı yüklü fakat çözüm olmadı, modem laptopun hemen yanında görsel olarak aşağıya da ekledim şimdiden teşekkür ederim.

Laptop: MSI GL65 9sc.
Wi-Fi kartı: Intel 9560AC 160MHz.

Dosya Ekleri

• image1.png
    image1.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 42
  • image.png
    image.png
    106,7 KB · Görüntüleme: 37
  • image2.png
    image2.png
    366,4 KB · Görüntüleme: 38
  • image3.png
    image3.png
    96,1 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
Sorunu çözmüş bulunmaktayım, modem arayüzünden kanal bant genişliğini 20 mhz olarak ayarladım, sanırım Intel 9560AC 160MHz 2.4ghz bandında 40mhz kanal bant genişliğinde düzgün ya da olması gerektiği gibi çalışmıyor, aynı sorunu yaşayan varsa bu çözümü deneyebilir, iyi forumlar.
Yanıtınız için teşekkürler, modemim Tenda V12 ve 2.4GHz kullanıyorum cihaz ayarlarından değiştirmem gereken bir şey olabilir mi acaba arayüzü çok karışık bir modem.

Hocam öncelikle internet ayarınızda yapabileceğiniz şey bant genişliğini açmak lakin eğer Steam'den boyutu yüksek bir program indiriyorsanız böyle olması normal benim internetimde yüksek ama aynı durumu bende yaşıyorum Steam'de Far Cry 5 indirene kadar canım çıkmıştı mesela. Bant genişliğini değiştirebilirsiniz şu anlık tek yöntem budur.

Sorunu çözmüş bulunmaktayım, modem arayüzünden kanal bant genişliğini 20 mhz olarak ayarladım, sanırım Intel 9560AC 160MHz 2.4ghz bandında 40mhz kanal bant genişliğinde düzgün ya da olması gerektiği gibi çalışmıyor, aynı sorunu yaşayan varsa bu çözümü deneyebilir, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı