Wi-Fi laptopu bağlayınca kopuyor

yusuf0111

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2017
Mesajlar
326
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar TP-Link TD-W8961N model bir modemim var (sorunları ve çekim gücünden dolayı hiç önermiyorum bu ayrı mesele). Evdeki diğer tüm cihazları bağlarken internet kullanırken sorun yok ancak Acer helios 300 marka laptopu bağlayınca çöküyor ve tüm cihazlara internet gönderemez hala geliyor. Bilgisayarın bağlantısını kesersem düzeliyor ancak laptopda da sorun yok. Daha önce KYK yurtlarında idim sorun yoktu. Keza üniversite internetinde de yani bilgisayarımda sorun yok. Eminim modem ile bir uyumsuzluğu var ancak bir türlü çözemedim. Aslında bu sorun 1 senedir vardı ancak üniversite zamanı eve çok uğramadım için ve sorun oluşursa genelde 1 saat sonra düzeliyordu (evet genelde düzgün çalışıyordu ancak yine aynı sorun hep vardı) ancak şu anda bu bilgisayar ile hiç çalışmıyor. Dikkat ettiğim şey modem arayüzü çöküyor internet bağlantısında falan sorun yok direkt 192.168.1.1 girilmez oluyor. Bilgisayarın bağlantısını kesmeden gelmiyor diğer modem yazılım sürümlerini denedim sonuç aynı birçok ayarı tek tek kontrol ettim sonuç aynı. Sizce sorun ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin üzerindeki reset tuşuyla fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi? Varsayılan kullanıcı adı şifreyi biliyorsanız deneyebilirsiniz. Genelde admin - iss ismi(ttnet, superonline vb) ya da admin password oluyor..
 
Modemin üzerindeki reset tuşuyla fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi? Varsayılan kullanıcı adı şifreyi biliyorsanız deneyebilirsiniz. Genelde admin - ISS ismi(TTNET, Superonline vb) ya da admin password oluyor.

Evet daha önce reset attım sorun devam ediyordu.
Diğer hesap uyarı yedi şimdilik buradan yanıt vereceğim.
Kablo ile bağlamayı denediniz mi?
Evde hiç internet kablosu yok istesemde deneyemem.
Hatta bilgisayardaki wifi driverını(qualcomm) da sildim yeniden yükledim yinede modem ile arasındaki uyumsuzluk sorunu çözülmedi.
 
Son düzenleme:
1586615122722.png


arkadaşlar ne cs oynayabiliyorum ne internette gezinebiliyorum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var
abiler kardeşler yardım edebilecek olan çok makbule geçer
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı