Wi-Fi özelliği olmayan hazır sisteme ne yapmalıyım?

Wi-Fi özelliği yok ise Ethernet kablosu ile bağlanabilirsiniz aslında ama yine de ben Wi-Fi özelliğinden yararlanarak farklı bir ağa bağlanmak istiyorum dersen de Wi-Fi adapter satın alman gerekecektir.

Teşekkür ederim ama birkaç yerde bazı anakartların Wi-Fi özelliğinin olmadığını gördüm aldığım sistemde ki anakart H81 M.2 SATA diye bir model bunu aldıktan sonra adaptör takıp (kablo cekmem biraz sıkıntı olur cünkü uzak) direkt kullanmaya baslayabilir miyim?

Teşekkür ederim ama birkaç yerde bazı anakartların Wi-Fi özelliğinin olmadığını gördüm aldığım sistemde ki anakart H81 M.2 SATA diye bir model bunu aldıktan sonra adaptör takıp (kablo cekmem biraz sıkıntı olur cünkü uzak) direkt kullanmaya baslayabilir miyim?
Evet.

Adaptör öneriniz var mı
Trendyol, N11 gibi yerlerden en çok değerlendirilen ürünlerden bakabilirsiniz hocam. Şu an yok gerçekten o konuda hangisi iyi yanlış bilgi vermek istemem. Her hangi biri işinizi görecektir ama en çok değerlendirilen ürünlere bakın.

Trendyol, N11 gibi yerlerden en çok değerlendirilen ürünlerden bakabilirsiniz hocam. Şu an yok gerçekten o konuda hangisi iyi yanlış bilgi vermek istemem. Herhangi biri işinizi görecektir ama en çok değerlendirilen ürünlere bakın.

Cok teşekkür ederim son bir sorum daha olacak ben bunu aldığımda bir dosya yükleme kurulum gibi bir şey lazım mı yoksa taktığım an Wi-Fi'ler gözükür mü?

Cok teşekkür ederim son bir sorum daha olacak ben bunu aldığımda bir dosya yükleme kurulum gibi bir şey lazım mı yoksa taktığım an Wi-Fi'ler gözükür mü?
Genelde taktığın zaman otomatik olarak çalışır. Her hangi sürücü gerektirdiği durumda da Biz burdayız yardımcı oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı