Wi-Fi resetlemesinden sonra ne yapılmalı?

371129

Hectopat
Makaleler
9
Bir sorundan ötürü Wi-Fi'a reset atmam önerilmişti fakat sonrasında ne yapılması gerektiğini veya ISS'lik bir durum olup olmadığını bilmiyorum. Wi-Fi resetledikten sonra neler yapmalıyım?

Superonline modemi de tanır mı hocam?
Tanır ben zaman zaman reset yapıyorum, aslında bi işlem yapmanıza da gerek yok fakat güvenlik açısından ben wifi adı ve şifresini değiştiriyorum o kadar şu ana kadar bi bağlantı problemi yaşamadım.

Superonline modemi de tanır mı hocam?

Ben senelerce Superonline kullandım 2 farklı modemle ikisinede ISS girmeden internete bağlanabiliyordum ama sen illa gireyim diyorsan Superonline sitesinde vardı bir numaraya mesaj atıyorsun telefon ile SMS ile gönderiyorlar ISS'ni ve şifreni modem arayüzünüde biraz karıştırırsan bulursun bunun nereye girildiğini.

Resetten kastınız nedir ne yaptığınızı daha açık söyler misiniz? Eğer sadece kapatma açma tuşuna bastıysanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Ufak bir reset düğmesi var, sadece iğne, kürdan gibi aletlerle ulaşılıyor. Oraya 10 saniye bastıysanız fabrika ayarlarına dönmüştür. Yani ISS'nin size verdiği kullanıcı adı şfireyi silmiştir. O şifreyi ISS'nize ulaşarak alınız. İnternetten ISS'nin web sitesine üyelikle giriş yaparak da alabilirsiniz. 192.168.1.1 veya 192.168.1.2'den giriş yapıp ad şifreyi hızlı kurulum yap bölümüne yazmanız yeterli olacaktır. Üstteki gibi otomatik tanırsa bunlara gerek yok tabi ama bende öyle bir şey olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı