patlıcan567
Centipat
Tam anlamadım nasıl Windows 10 yok gorunuyor.
W11 var ama W10dada çalışır denedim.
Tam anlamadım nasıl Windows 10 yok gorunuyor.
İşletim sistemi seçim bölümünde yok görünüyordu.Tam anlamadım nasıl Windows 10 yok gorunuyor.
İşletim sistemi seçim bölümünde yok görünüyordu.
Acer Nitro 16 AN16-42 Windows 11 de internet bağlı olmasına rağmen sadece Google'ya girebiliyordum bunun üzerine Windows 10'a geçtim ve Wi-Fi simgesi yok oldu.
Orijinal Windows 10 mi bu?
Eki Görüntüle 2361689
Üstteki Wireless Lan'ı telefondan indirip USB kablo ile telefondan bilgisayara aktarmayı deneyin. Windows 11 yazmasına bakmayın, Windows 10'da da çalışacaktır.
Sırayla indirin. Önce chipset sonra ağ bağdaştırıcılarını yüklerseniz. Ethernet i gördüyse cihazınız modeme yakınsa ethernet ile de bağlanıp güncelleyebilirsiniz.Aktif etmedim daha ondan olabilir.
Driver'ları kurmamışsınız, o yüzden Windows Wi-Fi kartınızı görmüyor, ağ bağdaştırıcılarına girip Wi-Fi kartınızın donanım kimliğini atabilir misiniz? Eğer bilgisayarın tam modelini biliyorsanız Acer'in sitesinde aratıp kendiniz de yükleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2361689
Üstteki Wireless Lan'ı telefondan indirip USB kablo ile telefondan bilgisayara aktarmayı deneyin. Windows 11 yazmasına bakmayın, Windows 10'da da çalışacaktır.
Chipset Driver'ını Acer'ın değil de AMD'nin sitesinden indirmeyi deneyin.
Chipset Driver'ını Acer'ın değil de AMD'nin sitesinden indirmeyi deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.