Wi-Fi ve Bluetooth olmayan Kasada ne yapılabilir?

bitmiyobxe

Decipat
Makaleler
1
Dostlar yeni sistem aldım. Anakart modelim ASUS Prime H610M-R-sı.

Kasada Wi-Fi ve Bluetooth yok. Nasıl hallederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayati ihtiyaçlar değil. Internetten düşük ping ver yüksek performans bekliyorsan kablo ile bağlamak zorundasınız zaten. Bluetooth ise çok lazımsa ucuz bir donggle ile halledilir.

Ethernet girişi var iken wifi kullanmak pek mantıklı değil.

Dostlar yeni sistem aldım. Anakart modelim ASUS Prime H610M-R-sı.

Kasada Wi-Fi ve Bluetooth yok. Nasıl hallederim?
https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-mercusys-ma80xe-3000-mbps-fiyati,822212135.html (Örnek olarak buldum. Bunu kullanmadım.)

Böyle çözümler var ama bunu takacağınız yer ekran kartının tam önünde. Oyuna girince ekran kartı sıcak hava üflüyor ve hız yerlere düşüyor ping göklere çıkıyor( Gerçi sizin ekran kartı nedir? Kaç derece oluyor? Bilmiyorum ama ben 60 derece olduğunda test etmiştim.).

Uzatma kablosu alıp kasanın dış arka tarafına plastik kelepçe ile bağladım ama kötü görüntü tabi. Gerçi kasanın arkasında kaldığı için dert etmedim. Ha bir de o var🙂. Kasanın arkasında kaldığı için haliyle daha az çekiyor. Anten uzatma kablosu alıp masanın üstüne taşıdım antenleri.

Şundan var. Bilgisayar ilk açılışta 30-40 saniye sonra internete bağlanıyor. Bir kaç farklı usb wifi çözümünde bunu okudum ama hepsinde böyle midir bilmiyorum. Onun dışında bir sorunu yok. Ha bunda bluetooth yok tabi. Usb olanlarda bluetooth dahili olanlar var gördüm ama hem çok azlar hem alıp kullanmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı