Wi-Fi ve Ethernet fark etmeksizin anlık ping yükselmesi oluyor

Enes Yağcılar

Femtopat
Daha fazla  
Normalde Wi-Fi kullanıyorum ve Valorant oynarken aniden pingim 20-21 takılırken 50-70-300 diye artmaya başladı 1-2 ay böyle ara ara oluyordu şimdi ise sürekli hiç kesilmeden devam ediyor. Ethernnete kablosu ile bağlayıp bir de öyle Speedtest falan yaptım gene aynı sorunu yaşıyorum.

Normalde Wi-Fi kullanıyorum ve Valorant oynarken aniden pingim 20-21 takılırken 50-70-300 diye artmaya başladı 1-2 ay böyle ara ara oluyordu şimdi ise sürekli hiç kesilmeden devam ediyor. Ethernnete kablosu ile bağlayıp bir de öyle Speedtest falan yaptım gene aynı sorunu yaşıyorum.

Müşteri hizmetlerini arar mısın belki sistemden sıfırlayıp yeniden tanıttıklarında düzelebilir.

Sorun altyapısal olabilir, internet sağlayıcınızla görüşün önce sorunu bildirin eğer altyapısal değilse kablo kaynaklı da olabilir.

müşteri hizmetleri ile 2 haftadır konuşuyorum 2 kere fln uzaktan modeme reset attılar pinge biz yardımcı olamıyoruz ankara ya bilgileri gönderiyoruz size dönüş yapacaklar fln dediler 2 hafta oldu halen dönüş yapmadılar

1736019188963.png

Artık cihazdan kaynaklı olmasın dan korkuyorum alalı 2-3 ay oldu daha

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı