Wi-Fi ve kabloda hız farkı oluyor

Daha fazla  
50 Mbps hızım var önceden kablo takılıyken 45 falan alıyordu normaldi şimdi 1 Mbps hız alıyor Wi-Fi 45 falan alıyor. Kablo mu bozuldu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutudan çıkan orijinal kabloyu kullanın. Bende öyle çözüldü. Gerekirse aynısından alın ya da servisinden talep edebilirsiniz. Ücretsiz veriyorlar kabloyu

50 Mbps hızım var önceden kablo takılıyken 45 falan alıyordu normaldi şimdi 1 Mbps hız alıyor Wi-Fi 45 falan alıyor. Kablo mu bozuldu anlamadım.

VPN falan açık kalmış olabilir mi? Bir de ayarlar>ağ ve internet>ethernet>donanım özellikleri kısmına girip ekran görüntüsü atar mısın?

Muhtemelen kabloda veya bilgisayarın ağ ayarlarında sorun vardır. Kablo her zaman daha iyi performans verir, wifi daha düşük olur.(Tabii sınıf farkı yoksa cat versiyonu veya wifi 5*6 gibi, sizdeki durumdan bağımsız)

Kutudan çıkan orijinal kabloyu kullanın. Bende öyle çözüldü. Gerekirse aynısından alın ya da servisinden talep edebilirsiniz. Ücretsiz veriyorlar kabloyu.

15 metre kablo çekmişdi kutu farklı odada benim odaya farklı kablo çekdim ama sorun birkaç gündür mevcut.

Muhtemelen kabloda veya bilgisayarın ağ ayarlarında sorun vardır. Kablo her zaman daha iyi performans verir, Wi-Fi daha düşük olur.(tabii sınıf farkı yoksa CAT versiyonu veya Wi-Fi 5*6 gibi, sizdeki durumdan bağımsız)

Evet farkındayım şu an Wi-Fi kullanıyorum ama oyunlarda kablo daha iyi oluyordu.

VPN falan açık kalmış olabilir mi? Bir de ayarlar>ağ ve internet>ethernet>donanım özellikleri kısmına girip ekran görüntüsü atar mısın?

IP adresi falan atmam gerekli mi anlamadığım için sorun olur mu atsam.

15 metre kablo çekmişdi kutu farklı odada benim odaya farklı kablo çekdim ama sorun birkaç gündür mevcut.

Evet farkındayım şu an Wi-Fi kullanıyorum ama oyunlarda kablo daha iyi oluyordu.

IP adresi falan atmam gerekli mi anlamadığım için sorun olur mu atsam.

Sorun olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı