Çözüldü WiFi Açıkken %100 İşlemci Kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, benim bilgisayarımın işlemcisi i5-3210M olup bilgisayar boşta iken işlemci %100 kullanılıyor. Ama WiFi'yi kapatınca boşta maksimum %14 kullanılıyor. Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Bilgisayarımı ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. O zamanlar da işlemci %8-10, sekme açıkken en fazla %20-25 kullanılıyordu. Şimdi ne oldu da boştayken %100 kullanılıyor? Bana yardımcı olun, lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz arkadaşların anlayabilmesi için "Görev Yöneticisi"'nden en çok CPU kullananın ne olduğunu yazarsanız veya direk resim atarsanız sorunun çözümüne çok büyük bir katkısı olur.;)

Resimler gözükmüyor. Buraya yükleyin. Mesaj yazma yerinde cevaplanın hemen yanında resim yükle mevcut, onları kullanabilirsiniz.

Büyük ihtimal bilgisayarınızı kötü etkileyen bir program açık. Onu bulabilmeniz biraz zor, bu olay hangi günden itibaren gerçekleşiyorsa o günün ertesi gününe sistem geri yükleme yapabilir veya en garanti şekilde format atabilirsin.

O tarz bir sorun bende de vardı. Format atınca düzeldi.

Bitcoin miner var büyük ihtimal bilgisayarında.

Bir de ethernet portundan bağla neti. Eğer sorun devam ederse bilgi bitcoins virüsü bulaşmıştır.

Resimler gözükmüyor. Buraya yükleyin. Mesaj yazma yerinde cevaplanın hemen yanında resim yükle mevcut, onları kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ; Recep ve Ali abi videosunda , torrent in zararlı yazılımlarını anlatmıştı ama dedikleri kadarıyla , bu sadece Watch Dogs adlı oyunda vardı . Ben torrent aracılığıyla ; 600GB veri indirdim . Bunların 550GB si dizi , film ve müzik . 50GB Sİ ise Mirror Edge , Minecraft , NBA 2K13 , NBA 2k14 ve PES2013 sizce bunlardan dolayı mı ? Bilgisayarımın işlemci boştayken %100 kullanılıyor ? Bütün sebepler torrent yüzünden mi ?

ksflaskdf.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı