Phantomy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #21 Ali-Yıldırım dedi: Superonline ama ben modem kullanmıyorum mahalleden tanıdığım birinin modemine WiFi adaptör ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tandığının modem modeli nedir ? Söylemezsen yapamayız. Mesafeden de oluyor farklı binada ise esen rüzgar bile etki ediyor.
Ali-Yıldırım dedi: Superonline ama ben modem kullanmıyorum mahalleden tanıdığım birinin modemine WiFi adaptör ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tandığının modem modeli nedir ? Söylemezsen yapamayız. Mesafeden de oluyor farklı binada ise esen rüzgar bile etki ediyor.
Ali-Yıldırım Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 1.198 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #22 Huawei markası.
Phantomy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #23 Ayrıntılı model numarası lazım ))))
Ali-Yıldırım Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 1.198 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #24 Malesef bilmiyorum. 20 metrelik mesafe var aramızda bağlandığım ağ ile ve 5 çizgi çekmesine rağmen internet hızı düşüyor.
Malesef bilmiyorum. 20 metrelik mesafe var aramızda bağlandığım ağ ile ve 5 çizgi çekmesine rağmen internet hızı düşüyor.