Wifi Menzil Arttırıcı

raki0123

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
183
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim şimdi şöyle bi sorunum var. Ben internete komsuşunun modeminden bağlanıyorum WiF ile. Sorunum ise 2 diş çekmesi. Şimdi şöyle bir şey var oturduğumuz ev 4 katlı, modem ise 3. katta ben ise 1. katta oturuyorum. Ben laptoptan WiFi'a bağlanıyorum. İnternette gezinmeme yetiyor ancak online oyun oynamayamıyorum. Ben hard CS:GO oynarım. Yani günde 4-5 saat ama babam interneyi kapatıp komşuyla ortak olunca durum böyle oldu. Bir de şöyle bir şey var: abim de telefondan Wif'a bağlanınca oyundaki ping bir anda 800' lü sayılara çıkıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? İnternette biraz araştırdım ancak acces point denen şeyleri bulabilidim. Bunlarında etkisi olup olmayacağını soracaktım. Bir de fazla pahalıya kaçmadan bir tavsiyede bulursanız sevinirim. İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum daha olacak saçma olabilir ama bu konularla ilgim olmadığı için, kablosuz modeme ethernet kablosu takılabilirmi ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı