Wii alınır mı?

İkinci el PS3 almak daha mantıklı bence.

Köydeki televizyona takmalık konsol bakıyordum. Wii ilgimi çekti şöyle bir ilan buldum Nintendo'lar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ne düşünüyorsunuz?

https://m.n11.com/urun/nintendo-wii...-3039251?magaza=pasificonline#product/reviews

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlemenizi öneririm hocam ona göre alın.

Eğer oyunları sadece eğlenmek için oynayacaksınız alınır hocam. Grafik anlamında çok heveslenmeyin. İkinci el bakmanızı öneririm bunun fiyatı biraz tuzlu gibi.
Bu ikinci el zaten

İkinci el PS3 almak daha mantıklı bence.

Bilgisayarım var istediğimi oynayacak PS oyunlarını da bir şekilde oynayabiliyoruz da Nintendo biraz daha farklılık olsun diye istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izlemenizi öneririm hocam ona göre alın.

Hiç ikinci el bir şey almadım dolandırılmaktan falan korkuyorum nelere dikkat etmem lazım aslında bunu sormam lazım.

Bu ikinci el zaten.

Bilgisayarım var istediğimi oynayacak PS oyunlarını da bir şekilde oynayabiliyoruz da Nintendo biraz daha farklılık olsun diye istiyorum.

Hiç ikinci el bir şey almadım dolandırılmaktan falan korkuyorum nelere dikkat etmem lazım aslında bunu sormam lazım.

Hocam N11 üzerinden satildiği için bir şey olmaz dolandırılırsan eğer (düşük bir ihtimal) desteğe yazarsın sorunun çözülür geri gönderirler bu kadar basit.

Bu ikinci el zaten

Farkındayım hocam farklı sitelerede bakabilirsiniz anlamında soyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı