Wii ile Wii'u arasındaki fark nedir?

Bende şu anda Wii konsolu var, Wii'u ile belirgin farkları neler Wii'den Wii U'ya geçmek mantıklı olur mu?
Wii de gamecube Controlleri ile oynuyorum genellikle.

Açıkcası geçemeni tavsiye etmem. Hem Switch hem Wii de kullandım. Wii'den bırakın Wii U ya Switch'e bile geçmeye gerek yok. Grafik olarak da pek fark yok. Çözünürlük bile neredeyse aynı 480p-720p. Nintendo'nun 1.parti oyunlarında çözünürlük dışında grafik farkı yok gibi.

Açıkcası geçemeni tavsiye etmem. Hem Switch hem Wii de kullandım. Wii'den bırakın Wii U ya Switch'e bile geçmeye gerek yok. Grafik olarak da pek fark yok. Çözünürlük bile neredeyse aynı 480p-720p. Nintendo'nun 1.parti oyunlarında çözünürlük dışında grafik farkı yok gibi.
Emülasyon olarak çok geniş bir yelpazesi olduğundan almayı düşünüyordum . Switch almayı daha çok istiyorum açıkçası. Switch emülasyon olarak Wii U kadar iyi değil sanırım.

Emülasyon olarak çok geniş bir yelpazesi olduğundan almayı düşünüyordum . Switch almayı daha çok istiyorum açıkçası. Switch emülasyon olarak Wii U kadar iyi değil sanırım.
Eğer emülasyon isitiyorsan Wii U alabileceğin en iyi konsol, sırf az sattı diye kötü olacak hali yok zaten. Kaldıki Wii U'ya çıkan bir sürü güzel oyun var (çoğu Switch'e de çıktı).

Emülasyon olarak çok geniş bir yelpazesi olduğundan almayı düşünüyordum. Switch almayı daha çok istiyorum açıkçası. Switch emülasyon olarak Wii'u kadar iyi değil sanırım.

Switch Pro çıkana kadar bekleyin derim o zaman. Ya da Wii de de kalabilirsiniz.3.parti oyun desteği dışında pek bir şey kazanmayacaksın. Nintendo'nun çıkardığı oyunlar birebir aynı. Wii kesinlikle daha iyi bir cihazdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı