30 Mayıs 2018 Mesaj: 24 Yanlış Bilgilendirme Gözümüz aydın mı desem ne desem bilemedim. Genişletmek için tıkla...
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.195 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #21 Açılmış görünüyor.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 31 Mayıs 2018 #22 Hala resmi olarak yasaklı arkadaşlar. Arada sırada hatalardan kaynaklı açılma durumları olabiliyor. Bu herkesin zaman zaman başına gelen bir durum.
Hala resmi olarak yasaklı arkadaşlar. Arada sırada hatalardan kaynaklı açılma durumları olabiliyor. Bu herkesin zaman zaman başına gelen bir durum.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #23 Scooby Doo Me dedi: Wikipedia’ya VPN kullanmadan w’nun basina 0 yazarak da girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yeni öğrendim ve oldu. Anlaşılan mühendisler kapatmamışlar bu alan adını. Hehehhehe.
Scooby Doo Me dedi: Wikipedia’ya VPN kullanmadan w’nun basina 0 yazarak da girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yeni öğrendim ve oldu. Anlaşılan mühendisler kapatmamışlar bu alan adını. Hehehhehe.
U UğurKarabelli Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 249 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2018 #24 ProfTech dedi: Bunu yeni öğrendim ve oldu. Anlaşılan mühendisler kapatmamışlar bu alan adını. Hehehhehe. Genişletmek için tıkla... Mühendis yetiştirip wikipedia kapattırıyoz. Hüloğğ...
ProfTech dedi: Bunu yeni öğrendim ve oldu. Anlaşılan mühendisler kapatmamışlar bu alan adını. Hehehhehe. Genişletmek için tıkla... Mühendis yetiştirip wikipedia kapattırıyoz. Hüloğğ...
E emirhandkk Ziyaretçi 1 Haziran 2018 #25 Benlik sıkıntı yok Wikipedia Zero kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2018