Wild Rift oynamayın!

Çok doğru. Ben Wr'i bırakmadan önceki son maçımda ire ile top lane i otoban edip, middeki adamı toparladım ama gel gör ki Jungle ADC Support motor olduğundan dolayı el çöp oldu. Yani elo elmas 1 adamlar elmastan düşük değil anlayamıyorum. Yani gidip YouTube videolarınada baktım tek düzgün elo GM ile Challenger. Bak normal LoL Euw'in altın elosu daha eğlenceli.

Wild Rift oynamayın oynattırmayın, oynuyorsanız rank kasmaya çalışmayınız. Çıktığından beri oynuyorum ve adamakıllı oynayan birisi göremedim. Nasıl zümrüt elo Gold ve plat elodan kötü olabiliyor ben buna hayret ediyorum. Şu an zümrüt elodayım ve gerçekten Gold ve plat elodan daha zor çünkü takımıma hep feederlar, kolsuzlar sanki oyuna dün başlamış elemanlar geliyor. Hani oyunda sonradan kazanma gibi bir şansınızda yok, karşı taraf kasılırsa bittiniz demektir artık geri dönüşü yok. Mesela Samira oynuyorum 20/1 gittiğim maçı kaybettim çünkü adamda 1 item var ve inanılmaz bir şekilde tek atma becerisine sahip. Gerçekten oyunun dengesi yok ve leş bir oyun. Bunu samimi olarak söylüyorum ki Mobile Legends denilen oyun Wild Rift illetinden daha iyi. Bir de Duo giriyorum (ADC/SUP) ona rağmen kaybediyoruz. Diyeceklerim bu kadardı okuyan herkese teşekkürler. Eleştirelere vs. her şeye açığım.

Wild Rift yerine direk LoL oynamayın.

Bot pre yapınca illa kazanmanız mı gerekiyor? Beş kişilik takımı kurmanız gerek arkadaşlarınızla. Tek başına kimse kasılamıyor zaten. Ayrıca zümrüt yüksek bir elo değil. İnsanlar o elolarda ciddi oynamıyorlar. Tüm suçu takımınıza atmanız da ilginç.
Boş yapmışsın. Zaten takım arkadaşları kötü olduğu için kazanamadığından yakınıyor adam. Adı üstüne de rekabetçi mod yani bir de, ciddi oynamasan da biraz efor sarf edersin takımın kazansın diye, bunu bile yapmıyorlar. Ciddi oynamıyorlar ne demek.

Boş yapmışsın. Zaten takım arkadaşları kötü olduğu için kazanamadığından yakınıyor adam. Adı üstüne de rekabetçi mod yani bir de, ciddi oynamasan da biraz efor sarf edersin takımın kazansın diye, bunu bile yapmıyorlar. Ciddi oynamıyorlar ne demek.

Mobil kitlesinden ne bekliyorsunuz? Saçma sapan yerlerde oyuna girip AFK atıyor çoğu. Ciddiye almıyorlar oyunu çünkü. PC oyunlarında oyun için özel bir zaman ayırdığın için böyle şeyler yaşanmıyor tabii ama telefonda oynanan oyunun kıymeti olmuyor fazla. Master ve yukarısında kötü takım diye bir şey kalmıyor bu arada.

Oyun 5 vs 5 oynanıyor. Sen ve duon 2 kişisiniz yani istatistiksel olarak rakip takıma daha fazla sayıda kötü gelme ihtimali daha yüksek. Buna rağmen kaybediyorsanız demektir ki siz kötü oynamışsınızdır. Millete suç atmadan kendi oyununuzu analiz edin. Teşekkürler, iyi günler.

Çıktığından beri (3+ sene) bıkmadan oynayıp sonra oynamayın demek ilginç biraz. 1-2 ay oynar söversin anlarım da.

Oyunu tamamen bıraktın mı şu anda?
Çıktığından beri oynuyorum fakat şu son zamanlarda gerçekten çok toxic veletler ve kolsuz elemanlar geldiği için bırakma kararı aldım.

20-1 gidip o oyunu taşıyamıyorsan zaten o eloyu hak etmiyorsun demektir.
Screenshot_20231217_203029_Wild Rift.jpg
Screenshot_20231217_203033_Wild Rift.jpg

Bence de hocam. 👍

Şunu da ekleyeyim oyunda her zaman illa 1-2 kişi feeder veya AFK oluyorlar.

Son düzenleme:
Çok kolay erişilebilir bir oyun. 10 yaşındaki çocuğun elindeki telefon kaldıracak seviyede. Oyuna bir şey bilmeden giriyor. Sizin gibi insanlar sayesinde kazanıyor zümrüt elo da böyle vasıfsız çocuklarla doluyor. Elmas eloda bile rastlamak mümkün. Daha OTP olduğu çar olmamasına rağmen.

Burada ahkam kesmişler bir de sen söyle kötüsün böyle kötüsün diye yıl olmuş 2025 millet hala LoL'de solo cary muhabbetinin kapandığı çözememiş gülünç. Master ve aşağısı ranklar büyük oranda oyun ne isterse öyle olur oyun istemezse kazanamazsın Riot oyuncularını böyle oyuna bağlıyor ve mentallerini sömürüyor eşleştirme sistemi bilerek böyle bırakıyolar küçük elemanlar zaten zümrütteyse oyun öyle olsun istiyor çok kastığınız oyunlarda takımınız genelde kötü oluyor bu da oyunu büyük oranda sizin hatanıza bağlıyor bazen küçük bazen büyük ve yapılmaması gereken hatalarda oyun gidiyor 7 8 oyun art arda bu hatalara bağlı oluyor. Oyun ucu ucuna gidince o hırs ve mental bomla oyuncu tekrar tekrar kaybediyor sonra oyuncuya acıyor birkaç el iyi takımla hem mentalini toparlıyor hem de rankını sonra gene aynı şey elo hell denen ve 3 hesabın 2sinin başına gelen olay. Zaten mentali iyi oyuncular nerede bırakıcağını bilenler üst ranka çıkıyor LoL bu yüzden büyük oranda mental oyunu ve bunu bilerek yapıyolar şirket bizi böyle sömürüyor. Duo'da kesin çözüm olmuyor zaten rahat rank atlamak için garanti iyi bir ormancı ya da Support'la gireceksin mid top gibi Duo'lar oyun kazandırmaz. S2'den beri oynuyorum mastera kadar çıktım Irelia top 200'de oldum. Bir de bu oyunda metalar hiç düzgün ayarlanmıyor APC metası olunca dövüşcüler oyun oynayamıyor herkeste APC oynamaktan zevk almıyor AP assasin çok eksik oyunda ben Syndra'ya Kassadin'e 10 15 dakika kadar hapsolmak zorunda değilim Sylas vs eklemiyorlar sinir bozucu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı