Wild Rift'te nasıl gang atılır?

SIRINDOSCARF

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
8.553
Çözümler
35
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elo plat 1-2

Wild Rift yani mobil LoL oynuyorum ve ormanda oynuyorum çoğunlukla. Pozisyon oldu mu gank atmaya çalışıyorum. Fakat şöyle bir olay var. Tüm koridorlar karşı tarafa itili oluyor (yani minyon dalgası yönetimi yapamıyorlar haritada görüş 0 ve adamları kule altında zorlayıp sürekli ölüyorlar)

Şimdi ben bu şekilde olan koridorlara nasıl gank atayım? Bana bir yardımcı olun.

Gank atacak pozisyon yok ve karşı tarafa itili koridor ve karşı taraf kule altında. Gank yedikleri zaman ct gank atamıyorum çoğu zaman. Nedeni ise haritada 1 tane görüş olmuyor.

Hadi ormana Shen aldığım zaman ulti ile kurtarmak mümkün ama bir yere kadar. Açıkçası ne zaman gank atmaya çalışsam ölüp duruyorlar. Hatta bazen sallamıyorlar. Adam geri çıkıyor ama o orada durmuş farm yapıyor. Ama ölse gank gelsene ** diye başlarlar sövmeye.

Ne yapacağım Allah aşkına? Oyundaki itemlerin hasarları ile tank eşyalarının koruması bir olmadığı için hiçbir şekilde tank dövüşçü Build'i tutmuyor. Anca Sett Darius gibi çarlarda bir tık işe yarıyor. Ne yapabilirim ben bu insanlara karşı?

Normal LoL gibi harita büyük değil küçücük. Özellikle mid normal PC'deki mide göre 3 kat daha küçük. Nasıl gank atacağım ben? Beni aydınlatın. Elo düşmek gram umurumda değil. Psikolojim bozuluyor artık feedleyen takım görünce.
 
Hocam şimdi adamlar lane itip gang istiyorlar ise en başta sorun onlarda başlıyor zaten LoL'ün oyuncuları sıkıntı bir de mobilde düşünemiyorum senlik bir durum yok yani gerçekten en iyi fikir oyunu bırakmak :D
 
Gang atacak pozisyon yok takım arkadaşın sürekli ittiriyorsa yapacağın şunlar 1. gang atmaya uğraşma oyundan düşersin git farmını yap ejderlere veya farklı görevlerine odaklan daha sonrasında yapman gereken görüş almak karşı rakibin nerede olduğunu öğrenirsen eğer ct gang atabilirsin mesela takım arkadaşın ittirmiş ormanın mıd tarafından soloya doğru gittiğini görüşün sayesinde öğrendin direk sende gidip takım arkadaşının arkasında çalıda bekliyorsun gang yediği gibi yardım ediyorsun kazanırsanız zaten o lane daha kaybetmez eğer çok kötü oyuncu değilse diğer seçenek görüşün yok ve sürekli itiyorsa laneler en çok kazanan lane kimse mesela bot lane kazanıyor sürekli rakibi öldürüyor orman farmını alıyorsun arkalarında bekliyorsun ya da oralarda dolaşıyorsun ki gang yerlerse hemen yetiş ölmelerini engelle bu sayede oyun kazanırsın
 
Gang atacak pozisyon yok takım arkadaşın sürekli ittiriyorsa yapacağın şunlar 1. gang atmaya uğraşma oyundan düşersin git farmını yap ejderlere veya farklı görevlerine odaklan daha sonrasında yapman gereken görüş almak karşı rakibin nerede olduğunu öğrenirsen eğer ct gang atabilirsin mesela takım arkadaşın ittirmiş ormanın mıd tarafından soloya doğru gittiğini görüşün sayesinde öğrendin direk sende gidip takım arkadaşının arkasında çalıda bekliyorsun gang yediği gibi yardım ediyorsun kazanırsanız zaten o lane daha kaybetmez eğer çok kötü oyuncu değilse diğer seçenek görüşün yok ve sürekli itiyorsa laneler en çok kazanan lane kimse mesela bot lane kazanıyor sürekli rakibi öldürüyor orman farmını alıyorsun arkalarında bekliyorsun ya da oralarda dolaşıyorsun ki gang yerlerse hemen yetiş ölmelerini engelle bu sayede oyun kazanırsın.

Hocam şöyle bir olay var mobilde totem sınırlı. Kontrol totemi haritaya 1 tane atabiliyorsun sadece. Ve gerçekten oyunda sadece 3 tane ejder çıkıyor. Barikatlar fakika 6.30 da gidiyor. Gerçekten hızlı oyun dönğyor. Ve harita küçük oldupundan sürekli oyun arama dönüyor. Bunları da göz önünde bulundurursak ne önerirsiniz? Ve çimenler arkasında PC'deki gibi yol yok.

Atmayacaksın, counter Jungle yapacaksın objektifleri yapacaksın, Power farm yapacaksın.

İşte Power farm yapamıyorum bile. 1 kere ormanı dönüyorum sonrasında haritada birilerini kurtarmaya uğraşıyorum sürekli.
 
Hocam şöyle bir olay var mobilde totem sınırlı. Kontrol totemi haritaya 1 tane atabiliyorsun sadece. Ve gerçekten oyunda sadece 3 tane ejder çıkıyor. Barikatlar fakika 6.30 da gidiyor. Gerçekten hızlı oyun dönğyor. Ve harita küçük oldupundan sürekli oyun arama dönüyor. Bunları da göz önünde bulundurursak ne önerirsiniz? Ve çimenler arkasında PC'deki gibi yol yok.

İşte Power farm yapamıyorum bile. 1 kere ormanı dönüyorum sonrasında haritada birilerini kurtarmaya uğraşıyorum sürekli.

Uğraşma hocam bırak ölüp dursunlar, Jax gibi karakterlerle latede tek başına taşırsın.
 

Haritanın özellikleri en son bu yamada değişti.
 
1660746884220.png


1660746985531.png


Harita bu şekilde. Kuleler inhibitör olarak sayılıyor ve yıkıldıpında geri doğmuyor. Harita bu şekilde küçük. Belki anlamanıza yardımcı olur.
 
Çok küçükte durmuyor bro :D dediklerim dışında yapılacak çok bir şey yok aklıma da gelmiyor sonuçta solo Game değil takım oyunu senden çok takımdakilerde önemli, tavsiyem Duo veya fazla arkadaşlarınla oynaman olacak solo olarak ne yapsan sıkıntı bu dediklerimi uyarlamaya çalış bir nebze faydası olabilir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı