Wildstar beta key

Cemmmm

Hectopat
Katılım
13 Şubat 2014
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar wildstar beta key nereden bulurum acaba, oyunu almayı düşünüyorum ama denemeden de almak istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun betası 18 Mayısta bitti. Pre-order alanlar 31 Mayısta oynamaya başladılar bile. Pre-order paketlerinde 3'er tane guest pass varmış 7 günlük oyun süreli. Pre-order ile oyunu alan birini bulman lazım.
 
Bunun yanında ilk ay hariç her ay 15$ oyun zamanı alman gerekiyor. Ama bunu oyun içinden oyun parası ile alabiliyormuşsun ama onu alınca karakterini ne kadar geliştirebilirsin bilmem.

Ben mmorpg oyun çok seven biri değilimdir. Çeşitli mmorpg oyun oynadım. Wow'u 3 ay oynadım. 3. ayında oyunu aylık ücretini ödediğim için oynadığımı fark ettim. Guild Wars 2'ye başladım yaklaşık 1,5 yıl önce, aylık ücreti olmadığı için arada girer oynarım. Wildstar betasını oynadım hatta ilk girdiğim zaman oyunu hemen alasım geldi. Ama sonra item, level kasmak gözümde büyüdü, almaktan vazgeçtim.

Eğer mmorpg oyun seviyorsan Wildstar bulabileceğin en iyi mmorpg bence.
 
Nereden alırsanız alın size zaten key gelecektir. Playstore ve wildstarın kendi sitesinden alışverişi tamamladığınızda size key verir. Aralda DVDnin yanında key gelir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı