Win 10 etkinleştirme nasıl kaldırılır?

EreN_18

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar acıl yardıma ihtiyacım var ben bir anlik gazla CMD'den Windows etkinlestirdim simdi bunu nasıl kaldirabilirim? USB'siz format attim CMD'den etkinlestirmeyi kaldirdim ama olmadi su anda etkinlestrilmis gozukuyor 1 gundur gozume uyku gırmıyor. Lutfen yardımcı olun ınternetten Key alsam duzelır mı?

1. Başlat'a tıklayıp CMD yaz Komut İstemi'ne sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştır.

2. wmic path SoftwareLicensingService GET OA3xOriginalProductKey komutunu yazıp ENTER'a bas.

Merhaba yaptım ama hiçbir işe yaramadı laptop bu bir de USB'yle formatlasam düzelir mi CMD'den etkinleştirdiğim için işlemci kullanımı artıyor
yeni key alsam düzelirmi

İnternetteki OEM Key'leri almanızı önermem. Microsoft enayi mi bin liralara satıyor? Microsoft topluluk moderatörleri de Microsoft sitesi dışındaki Key'ler sahte vs. olabileceğinden satın alınmasını önermiyorlar.

Hepsi Windows 10 Key değil Windows önceki senelerde Windows 7'nin profesyonel ve diğer üst sürümlerinin Key'lerini Windows 10 için kullanılabileceğimizi söylemişti. Eğer arkadaşımızında eski Windows 7 Pro Key'i varsa kullanabilir.

Dostum ben konuyu çok yanlış anlamışım özür dilerim. Etkinleştirme olmuyor diye okudum. Adam akıllı okumadan yorum yazmışım. Gece saat iki buçuk olunca. 😑😴

CMD ‘ye sırasıyla
Slmgr. Vbs /upk yazıp ENTER sonra
Slmgr. Vbs /cdns

Yazıp bilgisayarı yeniden başlat.

Hhata0xc004F025 Erişim reddedildi eylem yükseltilmiş ayrıcılıklar gerektiriyor diyor lutfen yardim adin cihaz laptop olunca islemci kullanimi artip fan aciyor

Almadim zaten CMD'den etkinlestirdim simdi alsam duzelir mi diye soruyorum. 1000 TL'ye de alirim yeter ki su CMD'den etkinlestirme kalksin uyuyamiyorum.

Sisteme Windows 7 kurup iki üç gün kullanın. Daha sonradan Windows 10'a geçin. :D
Sisteme Windows 7 kurup iki üç gün kullanın. Daha sonradan Windows 10'a geçin. :D

Ayrıca ücretsiz ürün anahtarınız olacak. :D

Arkadaşlar acıl yardıma ihtiyacım var ben bir anlik gazla CMD'den Windows etkinlestirdim simdi bunu nasıl kaldirabilirim? USB'siz format attim CMD'den etkinlestirmeyi kaldirdim ama olmadi su anda etkinlestrilmis gozukuyor 1 gundur gozume uyku gırmıyor. Lutfen yardımcı olun ınternetten Key alsam duzelır mı?
cmd ile windows etkinleştirme yaptıysan,
kaldırmak için cmd yi yönetici olarak aç
şu komutu gir slmgr /upk
lisans kaldırıldı demesi lazım.

produkey-x64 indir lisans gömülü var mı yok mu diye kontrol edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı