Win 10 etkinleştirme nasıl kaldırılır?

EreN_18

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar acıl yardıma ihtiyacım var ben bir anlik gazla CMD'den Windows etkinlestirdim simdi bunu nasıl kaldirabilirim? USB'siz format attim CMD'den etkinlestirmeyi kaldirdim ama olmadi su anda etkinlestrilmis gozukuyor 1 gundur gozume uyku gırmıyor. Lutfen yardımcı olun ınternetten Key alsam duzelır mı?

Almadim zaten CMD'den etkinlestirdim simdi alsam duzelir mi diye soruyorum. 1000 TL'ye de alirim yeter ki su CMD'den etkinlestirme kalksin uyuyamiyorum.

UEFI kurulum sonrasında yapılan etkinleştirmede eğer Microsoft hesabınız aktifse, etkinleştirme hesaba yansıyor diye biliyorum. Ya da hesap yerine anakarta gömülüyor olabilir. Çünkü bir defa korsan etkinleştirip UEFI kuran biri bir daha lisans girmeden kullanabiliyordu sonraki temiz kurulumlarda.

1. Başlat'a tıklayıp CMD yaz Komut İstemi'ne sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştır.

2. wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey komutunu yazıp ENTER'a bas.

Lisansını kontrol eden KMS sunucusu yerine orijinal sunucuya çevirecek.

Teşekkürler sabah deneyecegim şu an laptop yanimda degil.

1. başlat'a tıklayıp CMD yaz komut istemi'ne sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır.

2. wmic path softwarelicensingservice GET OA3xoriginalproductkey komutunu yazıp Enter'a bas.

Aradâ bosluk vesaire var mı?

Teşekkürler sabah deneyecegim şu an laptop yanimda degil.

Aradâ bosluk vesaire var mı?
Dostum ben konuyu çok yanlış anlamışım özür dilerim. Etkinleştirme olmuyor diye okudum. Adam akıllı okumadan yorum yazmışım. Gece saat iki buçuk olunca. 😑😴

CMD ‘ye sırasıyla
slmgr.vbs /upk yazıp ENTER sonra
slmgr.vbs /cdns

Yazıp bilgisayarı yeniden başlat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00