Win 10'dan DVD ile Win 8.1'e Geçme

3. Resim içinde olan "Boot Option #1" ayarını seçerek DVD sürücünüzü seçiniz. Bu sayede bilgisayarınız DVD üzerinden başlayacaktır. Bilgisayarınız yeniden başlatıldığı zaman tekrar "Boot Option #1" ayarını eski haline döndürünüz. Eğer yeniden başladığında değiştirmeyi unutur iseniz, tekrardan kurulum ekranına geçer.
Ah bu seferde Windows'u kuramıyorum. ''Windows bu diske yüklenemez Seçilen disk GPT bölümü stilinde.'' Demekte. Bunun önüne geçmek için diski biçimlendirmeyi önermişler ama D sürücüsünde önemli dosyalarım var... Başıma gelmeyen kalmadı ya.

İşin kötüsü C sürücüsünü biçimlendirdiğim için Windows'a giremiyorum... Girip de dosyaların yedeğini alsam...

@ÇAD Windows'un yüklü olduğu bölümü silmeyi dener misiniz ? D Sürücüsü kalsın. Tekrar yeni bölüm oluşturup kurmayı deneyiniz.
Öncelikle yardım için ilgilendiğin için teşekükr ederim hocam. Sildim,biçimlendirdim ve yeni bölüm oluşturdum ama nafile. Bu arada USB'den kurulum yapıyorum. Windows 8 değilde Windows 10'u deneyeyim dedim ikiside bu hatayı verdi.

D sürücüsü hariç 6 tane daha sürücü var bunlardan üçü Restore,Recovery ve SYSTEM isimli.

Hocam bana alternatif sunun lütfen. D sürücüsünde ki dosyaları kurtarmanın bir yolu var mıdır? Elimde Win XP, Win 7 64bit ve Ubuntu işletim sistemi CD'leri var bunları kullanarak bir şeyler yapabilir miyim?

Araştırmalar sonucu Hiren’s BootCD diye bir program buldum. Program mini XP içeriyormuş. CD'ye yazdıktan sonra mini XP'yi başlatıp dosyaları harici bir diske taşıyormuşuz. Deneyeceğim ve sonucu ileteceğim.

Arkadaşlar sorunu program ile çözdüm. Boş CD'ye yazdırdım ve BİOS'dan seçtim, mini XP ve mini Linux olarak açılabiliyor. mini XP olarak açtım ve önemli dosyalarımı flaş belleğe atıyorum şu anda. Bu sorunu böyle çözdüm. Sabahtan beri uğraşıyorum sırf Win 10 düzgün kurulup,lisanslansın diye. Win 10'dan Win 8'e geçmeyi oradan da tekrar Win 10'a geçip lisans etmek için.İyi günler,sağolun yardım için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı