WIN-400PS güç kaynağına benzer güç kaynağı

Felicity_00

Centipat
Arkadaşlar, bilgisayarım bozuldu. Güç kaynağında sorun var. Güç kaynağı "Casper WIN-400PS" bu güç kaynağını bulamıyorum. Buna benzer bir güç kaynağı var mı bilgisayarıma olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20201108_211615.jpg
    IMG_20201108_211615.jpg
    195,3 KB · Görüntüleme: 149
Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynımı yani kasaya olurmu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180Tl :) biraz daha düşük bişey varmı acaba:)

Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynımı yani kasaya olur mu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180TL :) biraz daha düşük bir şey var mı acaba:)

PSU sistemin kalbidir.
Şimdi PSU konusunda ucuza kaçacaksınız.
Fakat ileride 300 TL belki de daha fazla masrafa girebilirsiniz.
Size önerim bütçeniz varsa biraz daha pahalıya uzun yıllar kullanabileceğin 80+ PSU almalısın.

Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynı mı yani kasaya olur mu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180 TL. Biraz daha düşük bir şey var mı acaba? :)
Evet evet, boyutları aynıdır. Uyumlu, sıkıntı yok. Bunun bir de 300W versiyonu var 150 TL ama onu tavsiye etmiyorum. 30 daha koyun garanti olsun, iyisini alın. :)

PSU sistemin kalbidir.
Şimdi PSU konusunda ucuza kaçacaksınız.
Fakat ileride 300 TL belki de daha fazla masrafa girebilirsiniz.
Size önerim bütçeniz varsa biraz daha pahalıya uzun yıllar kullanabileceğin 80+ PSU almalısın.
Bilgisayarım zaten eskidi seneye kadar dayansın yeter 😊
Evet evet, boyutları aynıdır. Uyumlu, sıkıntı yok. Bunun bir de 300W versiyonu var 150 TL ama onu tavsiye etmiyorum. 30 daha koyun garanti olsun, iyisini alın. :)
Teşekkürler favorilerime ekledim 😊
Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynımı yani kasaya olurmu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180Tl :) biraz daha düşük bişey varmı acaba:)
Bendeki olan bozuk olan PSU 400W ama, önerdiğiniz 350W

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı