Arkadaşlar, bilgisayarım bozuldu. Güç kaynağında sorun var. Güç kaynağı "Casper WIN-400PS" bu güç kaynağını bulamıyorum. Buna benzer bir güç kaynağı var mı bilgisayarıma olur mu?
Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynımı yani kasaya olurmu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180Tl biraz daha düşük bişey varmı acaba
Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynımı yani kasaya olur mu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180TL biraz daha düşük bir şey var mı acaba
PSU sistemin kalbidir.
Şimdi PSU konusunda ucuza kaçacaksınız.
Fakat ileride 300 TL belki de daha fazla masrafa girebilirsiniz.
Size önerim bütçeniz varsa biraz daha pahalıya uzun yıllar kullanabileceğin 80+ PSU almalısın.
Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynı mı yani kasaya olur mu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180 TL. Biraz daha düşük bir şey var mı acaba?
Evet evet, boyutları aynıdır. Uyumlu, sıkıntı yok. Bunun bir de 300W versiyonu var 150 TL ama onu tavsiye etmiyorum. 30 daha koyun garanti olsun, iyisini alın.
PSU sistemin kalbidir.
Şimdi PSU konusunda ucuza kaçacaksınız.
Fakat ileride 300 TL belki de daha fazla masrafa girebilirsiniz.
Size önerim bütçeniz varsa biraz daha pahalıya uzun yıllar kullanabileceğin 80+ PSU almalısın.
Evet evet, boyutları aynıdır. Uyumlu, sıkıntı yok. Bunun bir de 300W versiyonu var 150 TL ama onu tavsiye etmiyorum. 30 daha koyun garanti olsun, iyisini alın.
Bozuk güç kaynağında bu önerdiğiniz güç kaynağı aynımı yani kasaya olurmu? Eğer olursa önerdiğiniz güç kaynağı olabilir 180Tl biraz daha düşük bişey varmı acaba