Win 7 kurulum "0xc000000d" hatası

@suatonuk , @166079 İkinize de çok teşekkür ederim. Vallahi Siz kralsınız . Sorunum Çözüldü.
Fakat Başka bir sorun ile karşılaştım. "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik." Hatası aldım. :) WhatsApp Image 2019-04-03 at 19.42.14.jpeg

@HACKERY kurulum diskinizi göremiyor. BIOS ayarlarından sistemin SATA Modu:AHCI mode olarak çalıştığından emin olun.
İlk olarak disk kalıbını tekrar önceki mesajımda belirttiğim şekilde USB belleğinize yazdırın ve kurulumu tekrar deneyin. Bazı durumlarda USB belleği farklı bir girişe takarak çözüm alabilirsiniz. Olmazsa; cihaza ait SATA sürücüsünü indirin. Kurulum ekranında 'Gözat' kısmından indirdiğiniz sata sürücüsünü *.inf olarak yükleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizden bir ekran görüntüsü almanızı isteyeceğim.
  • Kurulum ekranında Shift+F10 tuşlarına basarak komut istemini açın. Aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ekran görüntüsünü bizimle paylaşın.
  • diskpart
  • list disk

Son düzenleme:
Sadece Win 10 sürücü desteği olan bilgisayara nasıl Win 7 yüklemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim ki yüklediniz sürücüler? Kurulumdaki hataların sebebi zaten bu yüzden. Güncel bileşenli bir sisteme eski bir OS kurmayı deniyorsunuz.

Adsız.png

@HACKERY Windows 7 kurulumunda disk bölümü GPT olamaz. Ekran görüntüsünde GPT gözüküyor. Diskin içinde dosyanız yoksa aşağıdaki komutları girip kuruluma devam edin. Bu aşamada verileriniz silinecek disk MBR bölüm düzenini alacaktır.
  1. Kurulum ekranında Shift+F10 tuşlarına basarak komut istemini açın. Aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
  2. diskpart
  3. list disk
  4. select disk *
  5. clean
  6. convert MBR
*->Bu simgenin yerine listelenen sıradan diskin numarası gelecek.

@suatonuk , @166079 İkinize de çok teşekkür ederim. Vallahi Siz kralsınız . Sorunum Çözüldü.
Fakat Başka bir sorun ile karşılaştım. "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik." Hatası aldım. :)Eki Görüntüle 382631
Gpt'yi mbr ye dönüştürme işe yaramazsa 8.1 öneririm. 2014-2015-2016 güvenlik güncellemerini kurdum bıraktım ben gayet iyi. Güncellemeleri denetleniyor hatası da masaüstünden kurulacak bir Uptade ile çözülüyor.

@HACKERY Windows 7 kurulumunda disk bölümü GPT olamaz. Ekran görüntüsünde GPT gözüküyor. Diskin içinde dosyanız yoksa aşağıdaki komutları girip kuruluma devam edin. Bu aşamada verileriniz silinecek disk MBR bölüm düzenini alacaktır.
  1. Kurulum ekranında Shift+F10 tuşlarına basarak komut istemini açın. Aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
  2. diskpart
  3. list disk
  4. select disk *
  5. clean
  6. convert MBR
*->Bu simgenin yerine listelenen sıradan diskin numarası gelecek.
Söylediklerinizi yaptım ama hala olmadı.
Sadece Win 10 sürücü desteği olan bilgisayara nasıl Win 7 yüklemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim ki yüklediniz sürücüler? Kurulumdaki hataların sebebi zaten bu yüzden. Güncel bileşenli bir sisteme eski bir OS kurmayı deniyorsunuz.

Eki Görüntüle 382641

windows 7 kurulmaz mı diyorsunuz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İndireceğiniz dosya burada.
USB belleği 2.0 girişine takmalısınız.

Son düzenleme:

İndireceğiniz dosya burada.
USB belleği 2.0 girişine takmalısınız.

Çözüldü Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı