diskpartlist disk
www.technopat.net
diskpartlist diskselect disk *cleanconvert MBRGpt'yi mbr ye dönüştürme işe yaramazsa 8.1 öneririm. 2014-2015-2016 güvenlik güncellemerini kurdum bıraktım ben gayet iyi. Güncellemeleri denetleniyor hatası da masaüstünden kurulacak bir Uptade ile çözülüyor.@suatonuk , @166079 İkinize de çok teşekkür ederim. Vallahi Siz kralsınız . Sorunum Çözüldü.
Fakat Başka bir sorun ile karşılaştım. "Gerekli bir CD/DVD sürücü aygıtı eksik." Hatası aldım.Eki Görüntüle 382631
Söylediklerinizi yaptım ama hala olmadı.@HACKERY Windows 7 kurulumunda disk bölümü GPT olamaz. Ekran görüntüsünde GPT gözüküyor. Diskin içinde dosyanız yoksa aşağıdaki komutları girip kuruluma devam edin. Bu aşamada verileriniz silinecek disk MBR bölüm düzenini alacaktır.
*->Bu simgenin yerine listelenen sıradan diskin numarası gelecek.
- Kurulum ekranında Shift+F10 tuşlarına basarak komut istemini açın. Aşağıdaki komutları sırasıyla girin.
diskpartlist diskselect disk *cleanconvert MBR
windows 7 kurulmaz mı diyorsunuz ?Sadece Win 10 sürücü desteği olan bilgisayara nasıl Win 7 yüklemeyi düşünüyorsunuz? Diyelim ki yüklediniz sürücüler? Kurulumdaki hataların sebebi zaten bu yüzden. Güncel bileşenli bir sisteme eski bir OS kurmayı deniyorsunuz.
Eki Görüntüle 382641
![]()
Yeni Sisteme Windows 10 ve Sürücü Kurulumu Rehberi
Oyun bilgisayarı topladıktan sonra Windows kurulumu, BIOS ayarları ve sürücü güncelleştirmeleri yapıyoruz. Yeni bir bilgisayar aldınız ve buna Windowswww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.