Win 8.1 pro format sonrası donma problemi

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Biraz önce win8.1 pro format attım bilgisayara. Sorunsuz uefi kurulum yaptım fakat masaüstündeyken yada netteyken bir anda donuyor ekran sadece fare işaretçisini hareket ettirebiliyorum ama hiç bir yere tıklayamıyorum klavye çalışmıyor. Bütün sürücüleri ve biosu güncelledim ama gene aynı. Beşinciye format attım ama değişen birşey yok. Reset attıktan sonra uefi boot ekranındayken monitör kapanıyor direk ama kasa çalışmaya devam ediyor. Kafayı yemenin eşiğindeyim lütfen yardım.

İndirdiğiniz sürüm orijinal MSDN sürümlü bir Windows 8.1 mi? Yoksa modifiyeli bir sistem mi? Biraz beklerseniz belki sistem daha stabil çalışmaya başlayabilir.

Bu gibi sorunlar ısınmadan da kaynaklanabiliyor. Benim Acer laptobum ısınmaktan ya donup kalıyordu. Ya da direk aniden kapanıyordu. Garantiye verdim format attılar sorun kalmadı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı