Ne diyor atın.Arkadaşlar ben PC'yi CMD'den etkinleştirmeye çalışınca bir şeyler diyor sunucu zırt pırt.
Standart Windows 8.1.
Microsoft Activation Scripts ile denesene bi.Arkadaşlar ben PC'yi CMD'den etkinleştirmeye çalışınca bir şeyler diyor sunucu zırt pırt.
Standart Windows 8.1.
Nedir bu KMSpico belası?
KMSpico eğer bilgisayarınıza bulaşır ise bilgisayarınız zombi olur. Nedir bu zombi? Üzerinizden para kazanılıyor. Bot olarak kullanılıyorsunuz, İnstagram bot vb. olarak sizi kullanıyorlar
Windows'un yasal olarak sunduğu KMS sunucuları var. Bu sunucular üzerinden yasal olarak para verip aktivasyon yapabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi;
KMS (Key Management Service – Anahtar Yönetim Servisi)
Bu KMS açığı yüzünden KMSpico adlı program ücretsiz etkinleştirme yapıyor belli bir süreliğine.
Yani arkadaşın anlatmak istediği KMS resmi yöntemdir ama KMSpico programı zararlıdır. Her KMS yazan da virüs değildir. KMSpico zararlısı anti-malware programlarla tespit edilebilir. Burada önemli olan "slmgr /xpr" komutudur. Eğer kalıcıysa sıkıntı yok. Eğer süreliyse işte o zaman KMSpico kullanılmıştır.
Ne diyor atın.
usta ben araştırdım da hani format attıktan sonra bi tane anahtar giriyoz ya onu (standart beleş kod) buraya giremezsin dio yani![]()
GitHub - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Script: Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar.
Bu Batch Script, Windows aktivasyonunun kod ile kolayca yapılmasını sağlar. - BoomBookTR/Windows-Legal-Activation-Scriptgithub.com
KMS mi deniyorsunuz?
8.1 Home pre bulsam kullanırdım fakat ben de mecbur Windows 10'a geçtim Retail key kullanıyorum KMS ile işim olmuyor artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.