Win 8 kasıyor

Alabileceğin en ucuz bu kategorideki laptop şu:

Bence iyi, tabii fiyatına göre.

Oyun bilgisayarı demek istedim. 3000'i aşmasın ve gösterdiğin bilgisayar benim bilgisayardan daha kötü.

Oyun bilgisayarı demek istedim. 3000'i aşmasın ve gösterdiğin bilgisayar benim bilgisayardan daha kötü.
Oyun bilgisayarı istediğinizi baştan söylemediğinizden dolayı maalesef bunu attım. Konuya gelecek olursak dolar 7 TL'yi geçmişken 3000 liraya oyun bilgisayarı denebilecek bir laptop mevcut değil. Masaüstü bilgisayar toplarsanız anca o fiyata bir şeyker yapılabilir. Bunun içinse sistem toplama konusu açıp beni etiketlerseniz daha iyi olur. Buradan yardım edersem bu konu kilitlenir anlatım yarıda kalır veya bu konu kirlenmiş olur.

1 GB RAM bile Windows 10 açar, RAM düşük olunca çok harcamıyor işletim sistemleri. 2 GB RAM'e sahip arkadaşımda düzenlenmiş bir Windows sürümü 500 MB RAM yiyor, 16 GB RAM e sahip olan bilgisayarımda 2 GB RAM yiyor. Gayet normal bir şey tartışmaya gerek yok.

Oyun bilgisayarı istediğinizi baştan söylemediğinizden dolayı maalesef bunu attım. Konuya gelecek olursak dolar 7 TL'yi geçmişken 3000 liraya oyun bilgisayarı denebilecek bir laptop mevcut değil. Masaüstü bilgisayar toplarsanız anca o fiyata bir şeyker yapılabilir. Bunun içinse sistem toplama konusu açıp beni etiketlerseniz daha iyi olur. Buradan yardım edersem bu konu kilitlenir anlatım yarıda kalır veya bu konu kirlenmiş olur.

Bilgisayardan anlayan biriysen bana biraz yardım edebilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı