Win + Space kısayolu nasıl kapatılır?

Microsoft Powertoys aracını Microsoft Store'dan yükleyin. Yönetici olarak çalıştırın, Genel'e tıkladıktan sonra "her zaman etkinleştir" ve "başlangıçta çalıştır" seçeneklerini açın, klavye yönetimi kısmından klavye yöneticisini etkinleştirin. "bir kısayolu yeniden eşle" tuşuna tıklayın. +'ya bastıktan sonra tip -> fiziksel kısayol'a tıklayın. Windows+space kısayoluna basın. Devre dışı bırakın.
 
Oyun oynarken sürekli klavyem İngilizce olup duruyor bu da sinirimi bozuyor. Bu kısayolu nasıl devre dışı bırakabilirim?
ctrl+shift e basılı tut knki küçük bir menü açılacak Türkçe-Q ve başka bir klavye seçeneği çıkıyorsa bilgisayarı kurarken 2 dil yüklemiş olabilirsin veya sonradan indirmiş olabilirsin eğer 1 dilse ctrl+shift yaptığın zaman bir menü açılmaz ama eminimki 2 dil vardır bunun birini ayarlardan silmelisin (zararı yok sonradan indirebilirsin) yada oyun kontrollerini değiştirmelisin
 
Microsoft powertoys aracını Microsoft Store'dan yükleyin. Yönetici olarak çalıştırın, Genel'e tıkladıktan sonra "her zaman etkinleştir" ve "başlangıçta çalıştır" seçeneklerini açın, klavye yönetimi kısmından klavye yöneticisini etkinleştirin. "bir kısayolu yeniden eşle" tuşuna tıklayın. +'ya bastıktan sonra tip -> fiziksel kısayol'a tıklayın. Windows+space kısayoluna basın. Devre dışı bırakın.

Uygulama değişmiş iptal etme kısmını bulamadım sonradan bakınca ama eğer saçma bir kısayolla değişirseniz işinizi görür mesela ">" + "F11" hayatınızda belki da asla kullanmayacağınız için varlığını unutursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı