nocseiz
Megapat
Yanlış bilgi
Windows XP'de taşınabilir bir yazılım bile kurmak istediğimde ...dll dosyası eksik hatası alıyorum.
Yanıt: Bunu cevaplamadan önce 2'ye ayırmalı:
Kurulabilir bir programdan bahsediyorsak; kuvvetle ihtimal bir sistem dosyası ya eksik ya da güncel değildir. Bu da genellikle \Windowb\system32\ klasörü içindeki bir dosyadır. Tek yapmanız gereken burada yazıllanları uygulamak; hem bu .dll dosyasını da güncellemiş olursunuz bahaneyle öğrenirken: -Link kaldırıldı-
Yedek: -Link kaldırıldı-
Eğer taşınabilir bir uygulamadan bahsediyorsak; bir #framework'e bağlı çalıştığı için, o programın hangi Framework kullanılarak kodlandığını bilmelisiniz. Bunun da en sağlıklı yolu; taşınabilir yazılımlar için sadece şu 3+1* kaynağa güvenip onları kullanmanızdır: *en sondakini ilk defa gördüm; güvenilire benzese de kefili değilim.
www.portablefreeware.com
www.softpedia.com
Deneme olarak da Winxp'de sizi çok rahatlatacak bu programı öneririm: Download T-Clock Redux 2.4.4 Build 492 RC
*Chocolatey[nokta]org
Yanıt: Bunu cevaplamadan önce 2'ye ayırmalı:
Kurulabilir bir programdan bahsediyorsak; kuvvetle ihtimal bir sistem dosyası ya eksik ya da güncel değildir. Bu da genellikle \Windowb\system32\ klasörü içindeki bir dosyadır.
Yedek: -Link kaldırıldı-
Eğer taşınabilir bir uygulamadan bahsediyorsak; bir #framework'e bağlı çalıştığı için, o programın hangi Framework kullanılarak kodlandığını bilmelisiniz. Bunun da en sağlıklı yolu; taşınabilir yazılımlar için sadece şu 3+1* kaynağa güvenip onları kullanmanızdır: *en sondakini ilk defa gördüm; güvenilire benzese de kefili değilim.
www.portablefreeware.com
Softpedia - Free Downloads Encyclopedia
A library of over 1,000,000 free and free-to-try applications for Windows, Mac, Linux and Smartphones, Games and Drivers plus tech-focused news and reviews
*Chocolatey[nokta]org