Win10 format sonrası internet yok

Raskal35

Centipat
Katılım
23 Nisan 2020
Mesajlar
5
Bilgisayarımı formatladım Win10 kurulumu yaptıktan sonra internete bağlanmıyor. İnternet Driver’ı başka PC’den indirip flashla kurdum fakat yine olmadı. Anakartımın ethernet girişi bozuk olduğu için format atmadan önce yeni bir ethernet kartı taktırmıştım ayrı olduğu için sanırım hata veriyor ama nasıl çözeceğimi bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
 
pc aygıt yöneticisi de oradan sürücüyü bul tanınmıyo/ünlem olur çalışmıyorsa ona gel sağ tık yap orada açıklama yazar üstte oradan da donanım kimlikleri yazan dalgayı seç telefondan indir pc ye bağla telefonu o indirdiğin dosyayı kur np
 
W10 için olan doğru ethernet kartı sürücüsünü yüklediğinden eminmisin? Sürücü doğru ise pc nin ethernet soketi, modemin dsl ve internet ışığına bir bak
 
Son düzenleme:
En kolay cozum.
Elinde kendi internet yazilimini otamatik kuran Vodafone vin vodem var ise onunla nete baglan ve sonra Driver Booster programi ile Driver'i kur islem tamamdir.:D.
 
Sözde kayıp sürücüyü yüklesin ya da yüklemesin; sonuç itibariyle yanlış sürücü yükleyip sistemde sorunlara yol açmasına neden olabiliyor.

Evet bu program abuk subuk seyler yukleyebiliyor. Biliyorum basima eldi A4 Webcam surucusu yerine ASUS surucusu yukledi bana ama suna garanti veriyorum Driver Booster kayip surucu konusunda kesinlikle hata yapmaz.
 
Yardımlarınız için teşekkür ederim sonunda ethernet kartını söküp modeline baktım ve buldum bazen bilgisayarda yanlış gösterebiliyor. :D.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı