Win10 islemciyi kasiyor mu?

Yavuz55555

Centipat
Katılım
11 Nisan 2020
Mesajlar
16
Arkadaşlar normalde Win7 kullaniyordum ancak Win10 gecmeliyim dedimve gectim. Gectikden sonra bilgisayarin kendini ani kapatmasi islemcinin daha cok ısınmasi buna bağli fan sesinde artıs oluşmaya basladi. Sistemim yetersizmi kaldi acaba Win7 geri dönsem mi?
Win 10 Pro yukledim.
Isletim sistemim.
Islemci MD FX 8350 eight Core Processor.
Anakart 970 Gaming MS 7693.
Ekran kartim AMD Radeon R9 380.
8 GB RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımları yanlış yüklemiş olabilirsiniz veya windows 10'ya geçiş yaparken bios ayarları değişmiş olabilir. Onun dışında eğer windows'tan oluşan bir sorun ise zaten yakında microsoft yeni gelicek windows güncelleştirmesi ile CPU'ya yüklenen yükü düşürme girişiminde bulunacak. Güncelleştirme'yi alttaki link'ten ulaşabilirsin.
Fakat resmi olarak duyurulmadığından birçok hata ile karşılaşabilirsin. Oyüzden resmi olarak duyurulduğunda indirip kurabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı