Win32 trojan virüsleri

Bende böyle bir durum yaşadım Windows'u güvenli modda açtım Malwarebytes ile tarama yaptım.
Ve işe yaradı. Sanada öneririm.
malwarebytes indiremiyorum indire basınca donuyo dosya yöneticisi güvenli mod açınca donmuyor ama internet bağlantısın kesiliyor o yüzden indiremiyorum

Windows Defender'in izin verilen tehditler kısmında trojan Win32 var ama izin vermeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor kesin virüs var ama silemiyorum
Bilgisayarımda masaüstü bilgisayarcıya götürmek çok iş bunun bir çözümü yok mu?
Güvenli moda gir daha sonra Kaspersky kur ve tam tarama yap. Daha sonra Kaspersky'ı devre dışı bırakıp MalwareBytes ile tarama yap.
güvenli moda girince internet bağlantım gidiyor

Windows Defender'in izin verilen tehditler kısmında trojan Win32 var ama izin vermeye tıkladığımda hiçbir şey olmuyor kesin virüs var ama silemiyorum
Bilgisayarımda masaüstü bilgisayarcıya götürmek çok iş bunun bir çözümü yok mu?

güvenli moda girince internet bağlantım gidiyor
Kaspersky'In USB ile çalışan işletim sistemi vardı sanırsam. Onu deneyin.

Ağ bağlantısıyla beraber güvenli modu açtım Malwarebytes'ın kurulumunu tamamladım ve scan yaptım 80tane zararlı dosya bulundu aralarında trojanda vardı karantinaya ala dedim alındı dedi ama PC'de hala değişiklik olmadı tekrar taradım bir 28tane daha çıktı onları da karantinaya aldım ama bir şey değişmedi hala görev yöneticisini falan açamıyorum bilgisayarımda yönetici değilim Windows Defender ayarlarını bazılarını yönetemiyorum ne yapabilirim?

Ağ bağlantısıyla beraber güvenli modu açtım Malwarebytes'ın kurulumunu tamamladım ve scan yaptım 80tane zararlı dosya bulundu aralarında trojanda vardı karantinaya ala dedim alındı dedi ama PC'de hala değişiklik olmadı tekrar taradım bir 28tane daha çıktı onları da karantinaya aldım ama bir şey değişmedi hala görev yöneticisini falan açamıyorum bilgisayarımda yönetici değilim Windows Defender ayarlarını bazılarını yönetemiyorum ne yapabilirim?
En iyisi temiz format gibi gözüküyor. Karantinadaki dosyaları silidiniz mi?

Tam tarama yapın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı