Ondalık olarak baktığımda 42 yazıyor.Büyük ihtimalle hex değerine bakıyorsunuz dec değeri 36'dır hex onaltılık dec ondalık ondalık değeri önemli.
Ondalık olarak baktığımda 42 yazıyor.Büyük ihtimalle hex değerine bakıyorsunuz dec değeri 36'dır hex onaltılık dec ondalık ondalık değeri önemli.
Benim FPS'ime hiçbiri etki yapmadı mesela. Oyun içindeyken değiştirip deniyorum sürekli, oyunu veya bilgisayarı yeniden başlatmıyorum.@murty0 Öyle bir değer yok her sistemde farklı etki bırakıyor, ayrıca ne anlama geldiğini anlaman gerekiyor bu değerler arka planda ki uygulamanın öncelik değerini değiştirerek ön plandaki uygulamaya daha fazla öncelik verir. Bu sayede ön plandaki uygulama veya oyunda gecikme düşüp arka planda ki uygulama veya oyunda artar. 24 en iyisi diye bir değer yok sistemden sisteme değişiyor herkes kendi bilgisayarında birkaç deneme yapmalı. Ayrıca OBS (yayın) gibi arka plan uygulamalar önemli olabilir eğer fazla gecikirse yayın yaparken sorun yaşanabilir.
Fps değil giriş gecikmesi azaltıyor. Fps katkısı yok bu konuda belirtildiBenim FPS'ime hiçbiri etki yapmadı mesela. Oyun içindeyken değiştirip deniyorum sürekli, oyunu veya bilgisayarı yeniden başlatmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.