Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben W7 Home Basic kullanıyorum sp1. Sistem dili Türkçe fakat ben bunu İngilizce yapmak istiyorum. Vistalizator denedim fakat tam beceremedim. Yardım edebilecek var mı?
Windows 7 Home sürümünde Türkçe dili yok siye biliyorum. Windows 7 Home Premium kullandığım zamanda her şeyi denemiştim ama dil Türkçe olmamıştı. Windows 7 Ultimate Türkçe geçmiştim sonra.
Windows 7 32bit ve 64bit için Türkçe ve İngilizce dil paketlerini buradan indirebilirsiniz. Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Enterprise sürümlerini destekleyen bu paket sayesinde işletim sisteminizi kolaylıkla...
www.dijitalteknoloji.net
Hocam buradan indirip kurmayı deneyin. Eğer yükleme olmazsa. Home Basic destek vermiyor olabilir.