Win98 DOS ATI flash "Adapter not found" hatası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
İkinci slota arızalı kartı taktım (RX580). Birinci slotta GT730 takılı. Dos ekranında ATI -i yazdığımda adapter not found hatası veriyor. 580'i çıkarıp GT730 ile denediğimde de aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? @Murat5038 @Tolga Samet @Recep Baltaş

Screenshot_20200224-203650.jpg

Son düzenleme:
Hayır ışıkları yanıyor. Şimdi bağladım ama sonuç yine aynı. Error 0FL01 hatası veriyor.
0FL01 hatasını ROM dosyası yapılandırması hatalıysa o yüzden verir genelde. Doğru dosyayı indirdiğinizden emin misiniz? Bellek markalarına ve frekanslara dikkat etin dosya bulurken.

Hemen deniyorum. Ama kartı görmüyor, fayda edecek mi ?

Adapter not found diyor yine.
İlginç cidden. Aygıt Yöneticine girin, bakın bakalım Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında ekran kartını görecek mi? Kartın güç bağlantıları tam yapılı olsun.

İlginç cidden. Aygıt Yöneticine girin, bakın bakalım Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında ekran kartını görecek mi? Kartın güç bağlantıları tam yapılı olsun.
Denedim sadece GT730 görünüyor orada. Bağlantılar tamam. Açıkçası saatlerdir uğraşıyorum, artık tamirciye veririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı