Window 10 - Linux Lite Dual Boot olmuyor

Yer
İstanbul
Dün Windows'a ve Linux'a normal bir şekilde girebiliyordum. Ama bugün sadece Linux'a girebiliyorum. Zaten Windows'u kullanmıyorum ama yine de elimin altında olursa iyi olur. Sorunu çözmeme yardım ederseniz çok sevinirim.

GRUB ekranı görünüyor. Orada ikisi de var. Ama Windows'u seçtiğimde dönen noktalar çıkıyor ama kısa bir süre sonra bilgisayar kapanıyor ve tekrar GRUB geliyor. Bu sefer tekrar windows'u seçtiğimde normal açılır dibi yapıp sadece mouse görünüyor. Arka plan siyah yani giriş ekranı gelmiyor.

BIOS üzerinden açabiliyor musunuz? Bu tür önyükleyiciler bazen sorun çıkartabiliyor.
BIOS'da da aynısı oluyor:
Nasıl denersem deneyeyim Windows aynı şekilde açılmıyor.

BIOS üzerinden açabiliyor musunuz? Bu tür önyükleyiciler bazen sorun çıkartabiliyor.
Sorunun tam olarak önyükleyiciden kaynaklandığını düşünmüyorum. Tahminimce Windows'taki sorunlu olmasına rağmen varsayılan olarak açık gelen "Hızlı Başlatma" ayarı sebep oldu.

Sorunun tam olarak önyükleyiciden kaynaklandığını düşünmüyorum. Tahminimce Windows'taki sorunlu olmasına rağmen varsayılan olarak açık gelen "Hızlı Başlatma" ayarı sebep oldu.
Fast Boot seçeneğini kapatmak istemiştim ama bulamadım. Bir daha deneyeyip durumu yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…