Dün Windows'a ve Linux'a normal bir şekilde girebiliyordum. Ama bugün sadece Linux'a girebiliyorum. Zaten Windows'u kullanmıyorum ama yine de elimin altında olursa iyi olur. Sorunu çözmeme yardım ederseniz çok sevinirim.
BIOS üzerinden açabiliyor musunuz? Bu tür önyükleyiciler bazen sorun çıkartabiliyor.GRUB ekrani görünüyor. Orada ikisi de var. Ama Windows'u seçtiğimde dönen noktalar çıkıyor ama kısa bir süre sonra bilgisayar kapanıyor ve tekrar GRUB geliyor.
BIOS'da da aynısı oluyor:BIOS üzerinden açabiliyor musunuz? Bu tür önyükleyiciler bazen sorun çıkartabiliyor.
Nasıl denersem deneyeyim Windows aynı şekilde açılmıyor.GRUB ekranı görünüyor. Orada ikisi de var. Ama Windows'u seçtiğimde dönen noktalar çıkıyor ama kısa bir süre sonra bilgisayar kapanıyor ve tekrar GRUB geliyor. Bu sefer tekrar windows'u seçtiğimde normal açılır dibi yapıp sadece mouse görünüyor. Arka plan siyah yani giriş ekranı gelmiyor.
Sorunun tam olarak önyükleyiciden kaynaklandığını düşünmüyorum. Tahminimce Windows'taki sorunlu olmasına rağmen varsayılan olarak açık gelen "Hızlı Başlatma" ayarı sebep oldu.BIOS üzerinden açabiliyor musunuz? Bu tür önyükleyiciler bazen sorun çıkartabiliyor.
Fast Boot seçeneğini kapatmak istemiştim ama bulamadım. Bir daha deneyeyip durumu yazacağım.Sorunun tam olarak önyükleyiciden kaynaklandığını düşünmüyorum. Tahminimce Windows'taki sorunlu olmasına rağmen varsayılan olarak açık gelen "Hızlı Başlatma" ayarı sebep oldu.
Fast Boot seçeneğini kapatmak istemiştim ama bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.