Windows 0x000000f hatasi

@Hd6850 @Enes3078 hocamın attığı Video'yu deneyin olmazsan benim attığım adımları izleyin.

@Hd6850 Windows 10'u İndirin buradan indireceksiniz ardından bir program indirecek o programı aç ardından bir sonraki ekranda başka bir PC için yükleme medyası oluştur'u seçin ve ileri'ye bas.

Notlar:

1. Windows 10'un temiz yüklemesini gerçekleştirmek için, Windows'u etkinleştirmek için geçerli bir Windows 10 ürün anahtarına sahip olmanız gerekir. *
  2. Önceden yüklenmiş bir Windows 10 bilgisayarı satın aldıysanız (işletim sistemi bilgisayar üreticisinden önceden yüklenmiştir), ürün anahtarı BIOS'ta depolanır ve Windows yüklemesi sırasında otomatik olarak (BIOS'tan) alınır.
  3. İndirme için Windows 10 Edition'ı seçin. *
    * Notlar:
    1. Windows 10'u geçerli bilgisayara yüklemek istiyorsanız, bu bilgisayar için önerilen seçenekleri kullan kutusunu işaretli bırakın. Bu durumda, medya oluşturma aracı geçerli bilgisayarla aynı dile, sürüme ve mimariye sahip bir yükleme diski oluşturur.
    2. Windows 10'u farklı bir bilgisayara, dile, dile, sürüme, mimariye yüklemek istiyorsanız, bu bilgisayar için önerilen seçenekleri kullan kutusunun işaretini kaldırın ve indirmek istediğiniz Windows 10 dilini, sürümünü ve mimarisini seçin.
    3. Windows 10'u seçili sürüm olarak seçerseniz, "hem Home hem de Pro sürümünü (ürün anahtarınıza göre) yükleyebilirsiniz.
    4. Oluşturmak için doğru yükleme medyasını seçtiğinizden emin olun ve tamam'a bas.
    5. 5. önyüklenebilir bir Windows 10 USB kurulum ortamı oluşturmak için USB flash sürücüyü seçin ve bilgisayara boş bir USB çubuğu (en az 4 GB) takın. devam etmek için ileri'yitıklatın.
    6. Seçimlerinizi gözden geçirin ve ileri'ye bas.
    7. Windows 10 dosyalarını indirmek ve USB diske aktarmak için Mct'yi bekle.
    8. Son olarak son 'a tıkla. Windows 10 USB diskin kullanıma hazır.

Son düzenleme:
Dediğim gibi, winload. EFI hasar görmüş. Dediğim videodaki adımları uygularsanız sorununuz çözülecek.

Hocam şimdi bilgisayarı açtım \Boot\BCD diyor bozulmuş dosya olarak.
Dostlar ya da vazgeçtim format için olan USB aldim. Format atıyorum şu an hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı