netherrealm
Hectopat
2 gündür elimden gelen her şeyi yaptım, Recep Baltaş'ın UEFI bootloader fix konusu dahil birçok makale okudum fakat problemi çözemiyorum. Monster Abra A5 v5.1.1 kullanıcısıyım. PCIe portundan yeni bir SSD ekledim. Bu SSD'ye Windows kurmak istiyorum UEFI biçiminde. Format bittikten sonra mavi ekran alıyorum. 0x000000e hata kodu ile beraber C:/Windows/System32/winload.efi bulunamadı şeklinde bir hata veriyor. HDD'ye UEFI kurulum yaptığımda ise böyle bir hata yok.
Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor - Technopat
Buradaki çözüm yolunu da denedim fakat partition 1'i seçtiğimde harf atama komutu kullandığımda "There is no volume specified. Please select a volume and try again" hatası alıyorum.
Velhasıl 2 gündür SSD üzerinden UEFI windows açamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Çözüm: 0xc000000e Windows Başlatılamıyor - Technopat
Buradaki çözüm yolunu da denedim fakat partition 1'i seçtiğimde harf atama komutu kullandığımda "There is no volume specified. Please select a volume and try again" hatası alıyorum.
Velhasıl 2 gündür SSD üzerinden UEFI windows açamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.