Çözüldü Windows 10 0xc000000f mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akn007

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda açık olan bi oyunu kapatamamıştım bu yüzden yeniden başlata tıkladım. Açılırken mavi ekranda aşağıdaki hataları verdi;

bad_pool_header
bad_pool_caller
critical_process_died
ırql_not_less_or_equal
cache_manager

bu hataları aynı anda vermedi, her açmaya çalıştığımda birini gösteriyordu. Geri yükleme(kurtarma) denedim olmadı.

Sıfırlamayı denediğimde ise resimdeki hatayı verdi. Artık her açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum, lütfen yardım edin.

IMG_20161027_160222.jpg

Çözüm
Durumunuz bayağı kritik. Flash Bellek DVD gibi medya araçlarıyla bilgisayarınıza sıfır kurulum yapınız. Böyle bir imkanınız yoksa teknik servise gönderiniz. Ücret alabilirler Firmadan firmaya değişir.

Windows 10'u dediğiniz gibi USB ile tekrar kurdum, düzeldi. Şimdilik sorun görünmüyor. Teşekkürler.
Durumunuz Baya kritik.Flash Bellek DVD gibi medya araçlarıyla bilgisayarınıza sıfır kurulum yapınız.Böyle bir imkanınız yoksa teknik servise gönderiniz.Ücret alabilirler Firmadan firmaya değişir.

Durumunuz bayağı kritik. Flash Bellek DVD gibi medya araçlarıyla bilgisayarınıza sıfır kurulum yapınız. Böyle bir imkanınız yoksa teknik servise gönderiniz. Ücret alabilirler Firmadan firmaya değişir.

Windows 10'u dediğiniz gibi USB ile tekrar kurdum, düzeldi. Şimdilik sorun görünmüyor. Teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı