Windows 10 0xc00000e hatası

Bilginier

Yoctopat
Katılım
27 Ekim 2021
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Windows 10 kullanıcısıydım. Windows 11 PC Health Control uygulaması ile yükseltmek istedim ancak CPU desteklemiyor hatası alıyordum. Bu sorunu Windows 11 CPU Desteklemiyor Çözümü ile çözdüm. Windows 11 yazılı USB ile sorunsuz şekilde kurdum (Windows 10'nun üzerine). Eski işletim sistemim üzerinde kripto cüzdanlarım vardı Chrome eklentisi olarak. Kurtarma kelimelerini sakladığımı hatırlıyorum ama nereye koyduğu bulamadım. Bundan dolayı eski işletim sistemime geri dönmem gerekiyor.

Hemen sistemi kurtarmak geldi aklıma ve Data Recovery Wizard adlı program ile %100'nü kurtmayı başardım. HDD'den bölüm oluşturdum ve oraya kopyalandı sistem. Yeniden başlatım Windows 10'nu nasıl boot edebileceğimi bulduktan sonra çalıştırdım ve hata aldım. Aldığım hata koduysa bu 0xc00000e. Birkaç çözüm yolu denedim internetten bulduklarım ile ama işe yaramadı. USB ile onarma, otomatik hata düzeltme.

Aklıma gelen sorun önceki dizin 'C:\\' olduğu ve sistemin pathleri aynı kaldığı için kritik dosyalara erişemiyor. Bundan dolayı hatayı alıyor olabilirim. Bunu düzeltmek için sistemimde kurulu Ubuntu ile Windows 11'li silip eski Windows 10'nu yüklesem başalırı olur muyum? Bunu ekstra bir program mı yoksa Ubunutu'nun üzerindeki araçlar yeterli mi? Windows 11 de önemli bir şeyim yok silinmesi çok bir şey ifade etmiyor benim için.

Ayrıca Chrome üzerindeki cüzdan bilgilerine bir şey olur mu?

Bu konu üzerinde farklı tavsiyelere de açığım. Şimdeden zaman ayırdığınız ve ilginiz için teşekkürler.

Not: "r" ve "l"ler karışıyor hem konuşurken hem yazarken. Dikkat ettim ama gözümden kaçan olmuş olabilir.

Sistem bilgileri:
  • HP-15ay118NT
  • Intel® Core™ i7-7500u
  • AMD radeon™ R7 M440.
  • 12 GB DDR4-2133 SDRAM (1 X 4 GB, 1 X 8 GB)
  • 1 TB HDD.
  • 240 GB SSD (sonradan takılma).
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı